Θέλει Σεμπά ο Μάρκο Σίλβα (VIDEO)

Μία περίπτωση που αρέσει πολύ στον Μάρκο Σίλβα είναι ο 23χρονος Βραζιλιάνος της Εστορίλ, Σεμπά.

Θέλει Σεμπά ο Μάρκο Σίλβα (VIDEO)
Σεμπά-Εστορίλ-Καρέλης-Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Την ώρα που οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον κεντρικό μέσο Πέδρο Τίμπα (26) της Σπόρτινγκ Μπράγκα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Μάρκο Σίλβα αρέσει πολύ ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Εστορίλ, Σεμπά!

Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός, ο οποίος προέρχεται από την Πόρτο, έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρό των πρωταθλητών Ελλάδας και φέρεται ως ο επικρατέστερος για να… διαδεχθεί τον Ερνάνι της Πόρτο, ο οποίος αποτελεί πρώτο στόχο εδώ και καιρό, αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμη η «χρυσή τομή» στο σκέλος της οψιόν αγοράς.

Όπως όλα δείχνουν, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον Σεμπά, με τις σχετικές πληροφορίες να αναφέρουν ότι μπορεί να γίνει το deal και μέσα στις προσεχείς μέρες ή ώρες.

Ο Σεμπά έχει ύψος 1.79, βάρος 73 κιλά και ξεκίνησε από τη δεύτερη ομάδα των «δράκων», ενώ στην πατρίδα του είχε αγωνιστεί σε Κρουζέιρο και Νασιονάλ. Στην Πορτογαλία έκανε… ξεπέταγμα τα τελευταία δύο χρόνια όταν τον απέκτησε η Εστορίλ αρχικά ως δανεικό και από πέρυσι με κανονική μεταγραφή. Πρόπερσι έπαιξε σε 18 ματς πρωταθλήματος και πέτυχε 4 γκολ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε σε 32 αγώνες και πέτυχε άλλα 4 τέρματα (και 4 ασίστ).

Γεννημένος στο Σαλβαδόρ της Βραζιλίας, ο αριστεροπόδαρος άσος κοστολογείται γύρω στα 3 εκατομμύρια ευρώ και ο Ολυμπιακός κινείται ήδη δυναμικά για να τον αποκτήσει, μετά τη θερμή εισήγηση του προπονητή του, ο οποίος τον θεωρεί φλέβα χρυσού ανάλογη με εκείνη του Φελίπε Πάρντο της Μπράγκα.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ τα έσοδα του μεθαυριανού φιλικού με την Εθνική Κατάρ, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ελβετία θα διατεθούν για την ενίσχυση της UNICEF. Για μία ακόμη φορά η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK