Θέμα ωρών η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού!

"Σκάει" η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού μέσα στις επόμενες ώρες!

Θέμα ωρών η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού!
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Contra.gr βρίσκεται ήδη στη χώρα μας ή θα έρθει μέχρι το βράδυ το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας προκειμένου να ρυθμίσει –συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του- τις τελευταίες λεπτομέρειες, να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Επισήμως μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί το παραμικρό, καθώς η αποστολή της ομάδας βρίσκεται στη Λάρισα για την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Τύρναβο. Η λογική οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο "εκλεκτός" των "ερυθρολεύκων" θα είναι στόπερ, καθώς η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα εδώ και αρκετό καιρό.

Το μυαλό ορισμένων έχει πάει ήδη στον διεθνή Πορτογάλο Νέτο της Ζενίτ, αλλά δεν αποκλείεται να πρόκειται για κάποιο άλλο όνομα, μιας και στη διοίκηση αρέσκονται σε εκπλήξεις, ενώ προτιμούν να μην δημοσιοποιήσουν το παραμικρό πριν μπουν και οι υπογραφές στα συμβόλαια.

Να θυμίσουμε ότι κάτι ανάλογο έγινε πρόσφατα και με το νέο προπονητή Βίτορ Περέιρα, ο οποίος πρώτα ήρθε στη χώρα μας με άκρα μυστικότητα, συμφώνησε σε όλα και στη συνέχεια διέρρευσε η συμφωνία.

Εν αναμονή, λοιπόν, μιας και οι εξελίξεις τρέχουν…

News 24/7

24MEDIA NETWORK