Θεοδωρίδης: "Ας ανέβουν κατηγορία στην ΑΕΚ και μετά τα συζητάμε"

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, αναφέρθηκε στις καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη και έστειλε μήνυμα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και στην ΑΕΚ.

Θεοδωρίδης: "Ας ανέβουν κατηγορία στην ΑΕΚ και μετά τα συζητάμε"
INTIME SPORTS

Οι δηλώσεις Θεοδωρίδη στο "Action24"

Για τις δηλώσεις Μαρινάκη

"Ο κ. Μαρινάκης λέει συγκεκριμένα πράγματα, τα ονοματίζει και για πρώτη φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γίνεται δολοφονική απόπειρα. Πήγαν να σκοτώσουν έναν άνθρωπο, με λοστούς. Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά για όλη την κοινωνία. Για μένα υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί πίσω από όλα αυτά".

"Να ψάξουν για τους ηθικούς αυτουργούς. Από πού ξεκινήσαν εκείνοι οι δύο με το λοστό για να πάνε να σκοτώσουν αυτόν τον άνθρωπο (σ.σ.: τον Ζωγράφο) ! Όταν εμείς πήγαμε επάνω στην Τούμπα και έπεσαν επτά χιλιάδες φωτοβολίδες, επενέβη κανείς; Δεν έγινε τίποτα. Παρακαλούσαμε να μην βάλουμε γκολ για να φύγουμε ζωντανοί. Τα είδατε όλα. Ευτυχώς δεν πήγανε στο εξωτερικό τα πλάνα. Δεν τα καταγγείλαμε. Πρωτοστάτησε ο πρόεδρος σε αυτό. Δεν θέλει να ακούγεται έτσι το όνομα της Ελλάδας ο πρόεδρος".

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη

"Θα πει και άλλα πράγματα ο πρόεδρος, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Ο κόσμος λατρεύει τον πρόεδρό μας και ξέρει ότι το χειρίζεται το θέμα άριστα. Όλοι ασχολούνται πώς θα κάνουν κακό στον Ολυμπιακό. Ας ανέβουν κατηγορία στην ΑΕΚ και μετά τα συζητάμε. Ας ανέβουν κατηγορία. Δεν έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός. Το πρωτάθλημα το παίρνει με 30 βαθμούς διαφορά. Αν το πείτε στο εξωτερικό για τα παράπονά τους, θα γελάσουν. Δεν έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός. Έχει την καλύτερη ομάδα".

Για το θέμα της αναβολής του πρωταθλήματος

"Καλά έκαναν, κάτι έπρεπε να γίνει. Πρέπει οι ιδιοκτήτες των ομάδων να έρθουν κοντά. Ο κ. Μαρινάκης κάθεται με όλους στο ίδιο τραπέζι".

Για τις επιθέσεις που δέχεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης

"Υπάρχει προσωπικό θέμα με τον κ. Μαρινάκη. Δώσαμε εξετάσεις με τον λαό του Πειραιά εμείς. Γυρίσαμε με τον κ. Μαρινάκη όλο τον Πειραιά. Έπρεπε να βλέπατε τη λατρεία του κόσμου. Ας το τολμήσει ο οποιοσδήποτε αυτό. Ο κόσμος τον παραδέχεται".

News 24/7

24MEDIA NETWORK