Θεοδωρίδης: "Δεν θα πάει Τούμπα ο Μαρινάκης"

Ο Σάββας Θεοδωρίδης γνωστοποίησε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα βρεθεί στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό

Δεν θα βρεθεί στην Τούμπα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, παρά το κάλεσμα που είχε κάνει ο Ιβάν Σαββίδης για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Αυτό έκανε γνωστό μιλώντας στον "Αθλητικό Μετρόπολις" ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Συγκεκριμένα είπε:

Για το αν θα είναι παρών στην Τούμπα ο Βαγγέλης Μαρινάκης: "Δεν θα έρθει ο κ. Μαρινάκης, ούτε κανείς από εμάς στην Τούμπα και την Κυριακή, στη σύσκεψη,θα πω τους λόγους".

Για το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας: "Θα αναμετρηθούν δυο πολύ μεγάλες ομάδες, που προέρχονται από σπουδαία αποτελέσματα στην Ευρώπη και θα παίξουν για τον κόσμο τους. Εμείς ερχόμαστε να παίξουμε ποδόσφαιρο, όπως και ο ΠΑΟΚ που προσπαθεί και αυτός να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, και ας κερδίσει ο καλύτερος. Γι' αυτό πληρώνει ο κόσμος. Μεστά σε φίλαθλα πλαίσια, ας φωνάζει όσο θέλει ο κόσμος, είναι κάτι που το δικαιούται κάθε ομάδα και να ευχαριστηθεί ο κόσμος ποδόσφαιρο από δύο μεγάλες ομάδες".

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντόρτμουντ: "Το είδα. Ήταν πάρα πολύ κάλος ο ΠΑΟΚ και ο βαθμός που πήρε, σημαντικός για το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Κοινωνία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Πήγε να βοηθήσει την γυναίκα του σε τροχαίο, παρασύρθηκε από όχημα και σκοτώθηκε

Απίστευτο δυστύχημα έγινε στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας, μεταξύ της Βιομηχανικής Περιοχής και της Κληματιάς. Πεζός που είχε σπεύσει να βοηθήσει τη γυναίκα του παρασύρθηκε από ΙΧ φορτηγάκι και σκοτώθηκε

 

Πρώτη Σελίδα