Θεοδωρίδης: "Δεν θα πάει Τούμπα ο Μαρινάκης"

Ο Σάββας Θεοδωρίδης γνωστοποίησε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα βρεθεί στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό

Θεοδωρίδης: "Δεν θα πάει Τούμπα ο Μαρινάκης"
INTIME SPORTS

Δεν θα βρεθεί στην Τούμπα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, παρά το κάλεσμα που είχε κάνει ο Ιβάν Σαββίδης για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Αυτό έκανε γνωστό μιλώντας στον "Αθλητικό Μετρόπολις" ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Συγκεκριμένα είπε:

Για το αν θα είναι παρών στην Τούμπα ο Βαγγέλης Μαρινάκης: "Δεν θα έρθει ο κ. Μαρινάκης, ούτε κανείς από εμάς στην Τούμπα και την Κυριακή, στη σύσκεψη,θα πω τους λόγους".

Για το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας: "Θα αναμετρηθούν δυο πολύ μεγάλες ομάδες, που προέρχονται από σπουδαία αποτελέσματα στην Ευρώπη και θα παίξουν για τον κόσμο τους. Εμείς ερχόμαστε να παίξουμε ποδόσφαιρο, όπως και ο ΠΑΟΚ που προσπαθεί και αυτός να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, και ας κερδίσει ο καλύτερος. Γι' αυτό πληρώνει ο κόσμος. Μεστά σε φίλαθλα πλαίσια, ας φωνάζει όσο θέλει ο κόσμος, είναι κάτι που το δικαιούται κάθε ομάδα και να ευχαριστηθεί ο κόσμος ποδόσφαιρο από δύο μεγάλες ομάδες".

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντόρτμουντ: "Το είδα. Ήταν πάρα πολύ κάλος ο ΠΑΟΚ και ο βαθμός που πήρε, σημαντικός για το ελληνικό ποδόσφαιρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK