Θεοδωρίδης: "Δύο καταφανέστατα πέναλτι"

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις διαιτητικές αποφάσεις του κ. Παππά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης σε δηλώσεις του μετά από το τέλος της αναμέτρησης.

Θεοδωρίδης: "Δύο καταφανέστατα πέναλτι"
INTIME SPORTS

Βέλη κατά του διαιτητή Παππά εξαπέλυσε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά από το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο εκ των ισχυρών ανδρών των Πειραιωτών στάθηκε στον τραυματισμό του Μανιάτη, ενώ έκανε λόγο για αντιαθλητικό παιχνίδι και για δύο "καταφανέστατα" όπως τα χαρακτήρισε πέναλτι, που δεν δόθηκαν στους πρωταθλητές.

"Είδαμε ένα ματς όπως το περσινό με πρωταγωνιστή τον διαιτητή. Άφηνε όλα τα αντιαθλητικά χτυπήματα. Φέτος παράγινε το κακό. Τα αποδυτήριά μας είναι νοσοκομείο. Όλοι μας οι παίκτες φέρουν βαρύτατα χτυπήματα. Ο ρόλος του διαιτητή είναι να προστατεύει το ποδόσφαιρο. Το να αφήνεις να παίζουν αντιαθλητικά δίνεις το δικαίωμα να έχει ο καθένας ό,τι ομάδα θέλει. Είδατε στην Ευρώπη πώς βγάζουν τους παίκτες και πώς δίνουν τα πέναλτι.

Σήμερα έγιναν 2 καταφανέστατα πέναλτι. Εμείς δεν ασχολούμαστε με αυτά. Αυτή είναι δουλειά μικρών ομάδων. Να διαστρεβλώνουν την εικόνα. Πρέπει όλοι να το καταλάβουν. Ο κύριος Παππάς είναι ανεπιθύμητος για τον Ολυμπιακό. Θέλω να δείξετε όλοι τα 2 πέναλτι που έγιναν σήμερα. Γιατί να επενδύεις στο ποδόσφαιρο όταν οι διαιτητές δεν προστατεύουν το ποδόσφαιρο;", δήλωσε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Δεν έχω να πω τίποτα για τον Παναιτωλικό. Ο κόσμος μπορεί να φωνάζει αλλά ο διαιτητής δεν πρέπει να επηρεάζεται. Εγώ ήμουν σίγουρος γι αυτό. Το επεσήμανα στη σύσκεψη το πρωί. Με ενδιαφέρει το fair play. Δεν θέλω βρώμικα χτυπήματα. Θα τα δει ο κόσμος".

Τέλος επεσήμανε: "Δεν δικαιολογούμαστε για τίποτα. Πανηγυρίζουν στον Παναιτωλικό και δικαίως. Καλό θα ήταν να παίζουν ποδόσφαιρο κι όχι να χρησιμοποιούν τέτοια μέσα. Θέλουμε δουλειά γιατί είμαστε πίσω λόγω των αγώνων στην Αμερική. Και πέρσι φέραμε ισοπαλία στο Αγρίνιο αλλά πήραμε το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά. Είναι υποχρεωμένοι οι διαιτητές να προστατεύουν το ποδόσφαιρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK