Επίθεση Θεοδωρίδη στον ΠΑΟΚ: "Λάσπη εις βάρος του Ολυμπιακού"

Παράπονα εξέφρασε ο Σάββας Θεοδωρίδης μιλώντας στην κάμερα του Novasports. Δείτε τι είπε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μετά το ματς με τον Πλατανιά.

Επίθεση Θεοδωρίδη στον ΠΑΟΚ: "Λάσπη εις βάρος του Ολυμπιακού"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις Θεοδωρίδη:

"Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και γενικότερα σε όλους τους φιλάθλους της Ελλάδος. Σήμερα δεν θα κάνω κανένα σχόλιο, ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κερδίσαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Εύχομαι να παίξει έτσι αυτή η ομάδα όπως έπαιξε με μας σήμερα, γιατί σας έχω πει ότι στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό μεταμορφώνονται όλοι και γίνονται ντέρμπι. Πραγματικά πιστεύω πως μπορεί να δυσκολέψει τους αντιπάλους της και εντός και εκτός έδρας. Τα αφήνουμε όλα αυτά και μπαίνουμε στο πιο ουσιώδες θέμα. Επειδή είναι αρχές του χρόνου, θέλω να προλάβω πάρα πολλά πράγματα τα οποία είδα χθες και θα σας παρακαλέσω πάρα πολύ να δείξω τις φωτογραφίες των εφημερίδων που βγήκαν σήμερα, δεν έχει σημασία αν πρόσκεινται στον Ολυμπιακό, γιατί και όλες οι άλλες που βγαίνουν πρόσκεινται σε άλλες ομάδες, πάντως γράφουν την αλήθεια. Αρχίζω από την επικεφαλίδα του «Γαύρου»: ''Σφαγή'', , για το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ μιλάω στη Θεσσαλονίκη. ''Έτσι θέλουν το πρωτάθλημα οι φίλοι του οι fan και του Αλαφούζου. Εκτέλεσαν τον καλύτερο Πανιώνιο και κράτησαν τον ΠΑΟΚ στην κορυφή. Αλλοίωση αποτελέσματος και βαθμολογίας απ' αυτούς που το παίζουν Άγιοι''. Δεν θέλω να πω την άλλη φράση.

Πάμε στον ''Πρωταθλητή'': ''2015, μαϊμούδες, όργια στην Τούμπα''. Δέστε αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα που γράφουνε. Έπαιζε ο Ολυμπιακός σήμερα και συνήθως ασχολούνται με τον Ολυμπιακό, ασχοληθήκανε με αυτό το θέμα και καλά έκαναν. Διότι οι εξυγιαντές του ποδοσφαίρου κοιτάξτε που έφεραν τη διαιτησία και το ποδόσφαιρο. Εγώ πάντα φώναζα 50-50% και δέστε τα καμώματά τους. Υπάρχουν παλαιοί διαιτητές οι οποίοι ήταν στην ΚΕΔ και βρίσκονται μέσα σε ομάδες. Δεν θα πω ονόματα ούτε με ενδιαφέρει. Τι δουλειά κάνουνε αυτοί, μαθαίνουν τους κανονισμούς στους παίκτες; Απλώς το λέω γιατί γράφεται και αυτό σε μία εφημερίδα. Τώρα το ποιοί είναι αυτοί και τι κάνουν, αυτό ας το βρουν άλλοι. Εγώ απλώς το αναφέρω γιατί το διάβασα και δεν με ενδιαφέρει καθόλου το θέμα, αλλά είναι θέμα άλλων. Όπως μπορούν να βρουν και πάρα πολλά πράγματα. Και ξέρετε κάτι; Εγώ δεν μιλάω ποτέ για μία φάση. Στον Ολυμπιακό γίνονται πάνω από 1000-2000 φάσεις σε κάθε παιχνίδι και ψάχνουν να βρούνε ένα αράουτ, ένα κόρνερ, ένα οφσάιντ, οτιδήποτε για να ρίξουν τη λάσπη τους, μόνο και μόνο γιατί θέλουν να διαιωνίζεται μία λάσπη εις βάρος του προέδρου του Ολυμπιακού και εναντίον του Ολυμπιακού. Αυτά πρέπει να τα καταλάβουν πάρα πολύ καλά οι φίλαθλοί μας. Πρέπει να καταλάβουνε κι εκείνοι πως κι εμείς δεν κοιμόμαστε και από εδώ και μπρος θα έχουμε τα μάτια μας πάρα πολύ ανοικτά.

Το ''Φως των Σπορ'' για να τελειώσω με τις εφημερίδες: ''Σφαγή Πανιωνίου'' και μέσα γράφει τα ίδια περίπου που σας διάβασα και στις άλλες εφημερίδες. Τι θέλω να πω με αυτό; Θέλω να πω για τους εξυγιαντές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έτσι θέλουν το ελληνικό ποδόσφαιρο; Τέσσερα παιχνίδια που έδωσε ο ΠΑΟΚ με την Κομοτηνή, με το Λεβαδειακό, το χθεσινό και τα λοιπά κι εγώ δεν θέλω να πω τίποτα. Ας κάτσουν όλοι να διαβάσουνε τις εφημερίδες, το τι έγινε με τη διαιτησία. Και επίσης και με την Κέρκυρα, για να μην τα ξεχνάμε τα πράγματα. Ακυρώθηκαν γκολ, μπήκαν γκολ που δεν ήταν κλπ. Στον Ολυμπιακό έγινε μία κακή διαιτησία και αυτομάτως πήγε μία άλλη ομάδα εκεί κάτω και έγινε πολύ χειρότερη διαιτησία με την ομάδα αυτή. Και πολύ σωστά λέγανε τότε εναντίον του Ολυμπιακού, γιατί όντως πήρε ορισμένα σφυρίγματα που εγώ δεν τα δέχομαι. Εγώ δέχομαι μόνο το 50-50 γιατί δεν έχω ανάγκη σαν Ολυμπιακός να πάρουμε σφυρίγματα τέτοια. Εμείς έχουμε ανάγκη μόνο να προστατεύουν τη σωματική ακεραιότητα των παικτών μας και τίποτε άλλο. Θα τα βάλουμε όλα κάτω και θα δείτε ότι γίνεται πόλεμος ανηλεής στον πρόεδρό μας να τον κυνηγήσουνε. Αλλού να ψάξουνε για συμμορίες, όχι στον Ολυμπιακό.

Το λέω καθαρά και ξάστερα και δεν με ενδιαφέρει, δεν είναι δική μου δουλειά αυτή. Αλλά όπως βλέπω τα πράγματα και εξελίσσονται, είναι δραματική κατάσταση για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για την ελληνική διαιτησία. Και να ξέρουνε όλοι οι κύριοι της ΚΕΔ. Δεν έχουνε να φοβηθούν κανέναν. Είναι αυτόνομοι μέσα εκεί, μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, δεν μπορεί να τους ακουμπήσει κανένας και αυτός ο πόλεμος που γίνεται από ορισμένα τηλεοπτικά κανάλια που προσπαθούνε να εκφοβίσουνε τους διαιτητές πριν από το παιχνίδι συγκεκριμένης ομάδας μαζί τους, κανείς δεν επεμβαίνει. Για ψύλλου πήδημα στον Ολυμπιακό έχουν επέμβει οι πάντες και τα πάντα, οραματίζονται κι εγώ δεν ξέρω τι στον Ολυμπιακό που δεν συμβαίνει τίποτα απολύτως και θα αποδειχτούν. Γιατί ποτέ δεν υπάρχει ένοχος άμα δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου. Λοιπόν τι θέλουνε; Να διαιωνίζεται μία κατάσταση, να ρίχνουνε τόνους λάσπης στον Ολυμπιακό, για να γίνονται αυτά που γίνονται στη διαιτησία, γιατί είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι. Να βγαίνουνε εκείνοι και να εκφοβίζουν τους διαιτητές, να λένε ότι θέλουνε. Εγώ δεν λέω ονόματα, είναι άλλοι οι ειδικοί που πρέπει να ψάξουνε για τα ονόματα το συντομότερο, για να ξεκαθαρίσει αυτή η βρώμα και ο βούρκος που υπάρχει μέσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK