Θεοδωρίδης: "Μακάρι να πέσουμε με την ΑΕΚ στο Κύπελλο"

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, ευχήθηκε να κληρωθεί η ομάδα του με την ΑΕΚ στο Κύπελλο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Θεοδωρίδης: "Μακάρι να πέσουμε με την ΑΕΚ στο Κύπελλο"

Ο Σάββας Θεοδωρίδης υποστήριξε μετά το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό: "Ξέρουμε και όταν χάνουμε να το δεχόμαστε, με οποιεσδήποτε συνθήκες και αν χάνουμε. Γιατί, ξέρετε, υπάρχουν συνθήκες και συνθήκες που κερδίζεις και χάνεις. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της αυτή. Εύχομαι να μας τύχει η ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας. Εκεί θα φανεί ποια είναι η καλύτερη ομάδα.

Και σήμερα δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν θέλω να μας παίζει ποτέ. Ξέρω τους λόγους. Τώρα που έγινε διεθνής, δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Τι να σας πω. Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με τη διαιτησία.

Συνέβησαν τόσα πράγματα σήμερα, που είναι καλύτερα να μην ανοίξω το στόμα μου. Εύχομαι στους φιλάθλους του Ολυμπιακού να μην στεναχωρηθούν καθόλου σήμερα, γιατί τα παθήματα είναι μαθήματα. Εμείς θέλουμε να συναντήσουμε την ΑΕΚ στο Κύπελλο.

Εκεί θα φανεί ποιος είναι καλύτερος. Και κάτι άλλο. Αν και μείναμε με εννέα παίκτες, δεν είδα την ΑΕΚ να κάνει ούτε μία ευκαιρία. Άσχετα αν της έδωσε συγχαρητήρια. Πείτε μου εσείς μία ευκαιρία που μας έκανε. Σκεφτείτε να ήμασταν έντεκα. Ας τερματίσουμε με έντεκα στο κύπελλο και θα δούμε εκεί ποιος είναι ο καλύτερος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-0

Η αποβολή του Μιλιβόγεβιτς και το 1-0 της ΑΕΚ

Χαμός στη μικτή ζώνη του ΟΑΚΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK