Θεοδωρίδης: "Μας αμφισβητούν κάτι περίεργοι που δεν επενδύουν και τους φταίει η διαιτησία"

Δεν "μάσησε" τα λόγια του ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη με 4-0 κόντρα στην ΑΕΚ.

Θεοδωρίδης: "Μας αμφισβητούν κάτι περίεργοι που δεν επενδύουν και τους φταίει η διαιτησία"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, στην κάμερα της NOVA:

"Θεωρώ την ΑΕΚ πάρα πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά βάλαμε εμείς το γκολ και χάσαμε ακόμα ένα. Αφού δεν μπόρεσε ή να προηγηθεί ή να ισοφαρίσει, γνωρίζαμε πως θα κερδίσουμε. Επειδή ξέρουμε ορισμένες αδυναμίες ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αν φας γκολ είσαι υποχρεωμένος να ανοιχτείς και μετά έρχεται το χάος. Το σκορ μπορούσε να είναι και τριπλάσιο ακόμα.

Είδατε με τη ευχέρεια έφευγαν όλοι μπροστά. Δεν υποτιμώ την ΑΕΚ με τίποτα, στάθηκε πολύ καλά στο α’ μέρος. Ακόμα εμείς δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε, αντιπροσωπεύουμε την Ελλάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ άσχετα με το τι λένε τα παπαγαλάκια. Είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε και οικονομία δυνάμεων και να χρησιμοποιεί ο προπονητής διαφορετικά σχήματα. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί. Το πρωτάθλημα το κερδίζεις μόνο μαθηματικά. Πιστεύω πως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο Ζάγκρεμπ είναι πολύ καλή ομάδα η Ντιναμό. Πιστεύω πως ο εξαίρετος προπονητής μας ξέρει να συντηρεί την ομάδα και θα είμαστε έτοιμοι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να προσέξουμε την άμυνά μας. Πιστεύω να κάνουμε μια λαμπρή εμφάνιση, ο Ολυμπιακός μόνο στην Ελλάδα αμφισβητείται από κάτι περίεργους που δεν επενδύουν και τους φταίει η διαιτησία. Θα πάμε εκεί να παίξουμε τη μπάλα μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μαρινάκης: "Τσάμπα ευεργέτης, απάτη η φετινή ΑΕΚ"

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 4-0 (VIDEOS)

Επικό τρολάρισμα Ολυμπιακού σε ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK