Την ευκαιρία με τον Ποντένσε ο Ολυμπιακός δεν την έχασε!

Ο Ντανιέλ Ποντσένσε υπέγραψε στον Ολυμπιακό και ο Πέδρο Μαρτίνς τρίβει τα χέρια του, καθώς ήταν ο εξτρέμ που ήθελε περισσότερο από κάθε άλλον!

Την ευκαιρία με τον Ποντένσε ο Ολυμπιακός δεν την έχασε!

Την τέλειωσε την υπόθεση του Ντανιέλ Ποντένσε ο Ολυμπιακός. Χωρίς χρονοτριβές, χωρίς καθυστερήσεις και ήξεις-αφήξεις.

Αφού ο 23χρονος Πορτογάλος εξτρέμ έδωσε προτεραιότητα στην ελληνική ομάδα, αντίθετα με Πρίτσιτς ή ΜακΚέι, οι άνθρωποι των Πειραιωτών φρόντισαν να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να "τρέξουν" την υπόθεση, να έρθουν σε συνεννόηση με τον μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες, και να συμφωνήσουν μαζί του, ανακοινώνοντας (το απόγευμα της Δευτέρας) τη μεταγραφή.

Ο Ποντένσε βρέθηκε στο δρόμο τους ως ελεύθερος και δεν ήθελαν να ξοδέψουν την ευκαιρία ν' αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή με παρόν και κυρίως μέλλον.

Έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε ρήτρα 40 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του και η Σπόρτινγκ είχε ήδη απορρίψει προτάσεις των +10 εκατομμυρίων ευρώ, θεωρώντας ότι μπορεί ν' αποκομίσει πολλά περισσότερα. Ασχέτως αν προέκυψαν τα γνωστά εσωτερικά ζητήματα στην ομάδα της Λισαβόνας και ο Ποντένσε, μαζί με άλλους, διάλεξε το δρόμο της φυγής.

Σ' όλα τα παραπάνω προσθέστε πως ο Πορτογάλος, διεθνής μ' όλες τις μικρές εθνικές, ήταν ο ποδοσφαιριστής που ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε σαν τρελός. Ποδοσφαιρική "καψούρα" του, γνώριζε πολύ καλά πως η αγορά του ήταν αδύνατο να συμβεί στα χρήματα που τον κοστολογούσε η Σπόρτινγκ και γι' αυτό εισηγήθηκε την απόκτησή του, αφού πρώτα έγινε γνωστό ότι κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.

Είναι πλέον στο χέρι του νέου προπονητή του Ολυμπιακού να τον εκμεταλλευτεί και να πάρει από τον "κοντορεβυθούλη" εξτρέμ (1μ65) όλα όσα φαντάζεται ότι θα του δώσει.

Ποια είναι αυτά; Για δείτε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK