Τι είπε ο Μπέντο για τα πέναλτι του Ολυμπιακού

Ο Πάουλο Μπέντο συνεχάρη τους παίκτες του για την εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα και μίλησε για τα στοιχεία που πιστοποιούν την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στη φετινή Super League.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) EUROKINISSI SPORTS

"Ο Ολυμπιακός σήμερα από το πρώτο κιόλας μέρος προσπάθησε να προσαρμοστεί. Ήταν πολύ δύσκολο καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν ιδιαίτερα. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την προσαρμογή, στο δεύτερο μέρος φέραμε το παιχνίδι στα ίσα. Ο κύριος σκοπός ήταν να κατακτήσουμε τον έλεγχο του αγώνα, πράγμα που το πραγματοποιήσαμε.

Και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το πάθος και τη ψυχή που έδωσαν απόψε. Πιστεύω πως οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα και τώρα θα μαζέψουμε τις δυνάμεις μας για το επόμενο παιχνίδι του Σαββάτου (σ.σ, ντέρμπι κορυφής με την Ξάνθη) ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Ολυμπιακού ο οποίος με αφορμή ερώτηση που του έγινε για την κίτρινη που δόθηκε στον Φορτούνη για "θέατρο" σε φάση που ζήτησε πέναλτι ο Ολυμπιακός, είπε:

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) EUROKINISSI SPORTS

"Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία, δεν το συνηθίζω. Δεν έχει κανένα νόημα να τοποθετηθώ τώρα πάνω σε ορισμένες φάσεις, εφόσον το παιχνίδι έχει ολοκληρωθεί. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές μου να είναι συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς είναι δύσκολη.

Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, έχοντας τη καλύτερη επίθεση, τη καλύτερη άμυνα και τα καλύτερα στατιστικά στο πρωτάθλημα. Έχουμε τα λιγότερα υπέρ πέναλτι, και τα περισσότερα κατά πέναλτι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μετά την Κρήτη, "γλίστρησε" και στη βροχερή Τρίπολη ο Ολυμπιακός
Δεύτερη σερί γκέλα ξανά μετά το... 2014!
Ανακοινώνεται ο Ομάρ στη Χαλ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK