Τι ειπώθηκε στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού

Tα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, των οποίων οι τιμές είναι κατά πολύ μειωμένες σε σχέση με πέρυσι, παρουσίασε την Τετάρτη το μεσημέρι στο γήπεδο Καραϊσκάκη η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τι ειπώθηκε στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας των πρωταθλητών Κώστας Καραπαπάς τόνισε: "Όπως βλέπετε και πίσω μου, στα εικαστικά που κοσμούν το πάνελ, το βασικό μας μότο για τα εφετινά εισιτήρια διαρκείας είναι η φράση «θυμάμαι ακόμα ήμουν παιδάκι». Μία φράση η οποία παραπέμπει ξεκάθαρα στο συναίσθημα, αλλά και στον σύνδεσμο των γενεών για όλους τους φιλάθλους μας. Ένα σύνδεσμο ο οποίος είναι πολύ σημαντικός, ειδικά αυτή τη χρονιά.

Και είναι και μια λέξη, που όπως όλοι γνωρίζετε, αναφέρεται στο όνομα του Ολυμπιακού. Πέρα από τον Ολυμπιακό, που είναι το όνομα και η σημαία της περηφάνιας για κάθε έναν από εμάς, υπάρχει στο όνομά μας ο Πειραιάς, η πόλη μας, υπάρχει η αναφορά στους φιλάθλους μας, που είναι η δύναμή μας και κυρίως υπάρχει ο σύνδεσμος όλων αυτών.

Αυτό τον σύνδεσμο θέλουμε να αναδείξουμε. Γι’ αυτό το σύνθημα αυτό παραπέμπει εκεί ακριβώς, στο συναίσθημα, ενώνοντας όλες τις γενιές των Ολυμπιακών. Όλοι έχουμε μνήμες και όλοι θέλουμε να δημιουργήσουμε μνήμες για τις γενιές που έρχονται".

Ο Διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού Γιάννης Βρέντζος είπε από τη δική του πλευρά: "Σας καλωσορίζω και εγώ με τη σειρά μου. Φέτος είναι μια ιστορική χρονιά για τον σύλλογό μας. γιορτάζουμε τα 90 χρόνια. Ο Ολυμπιακός, ο σημαντικότερος οργανισμός στη νεότερη ιστορία της Ελλάδας, βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ιστορίας του. Πρωταθλητές Ελλάδας στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, πρωταγωνιστές την Ευρώπη, χρονιά για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό ξεκινάει βρίσκοντάς τον στην 22η θέση της κατάταξης της UEFA, κάτι που μας κάνει υπερήφανους και μας δίνει δύναμη να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός είναι πλέον οικονομικά υγιής, χάρη στη στήριξη του κόσμου και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πρωταγωνιστής σε όλα τα αγωνίσματα.

Δυστυχώς δεν ισχύουν τα ίδια για τη χώρα, για την κοινωνία. Βιώνουμε μία πρωτοφανή κρίση και μία αβεβαιότητα. Για εμάς εξαρχής ο εορτασμός των 90 χρόνων είχε μια προτεραιότητα και περιβλήθηκε με δράσεις που θα επέστρεφαν την αγάπη που εισπράττει ο σύλλογος από την ελληνική κοινωνία και τους φιλάθλους, πίσω σε αυτούς".

Τι ειπώθηκε στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού

***Η γνωριμία του Μάρκο Σίλβα με τους παίκτες του Ολυμπιακού αναβλήθηκε τελικά για μία μέρα και αναμένεται να γίνει την Πέμπτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK