Τι ισχύει με Ερνάνι και Ολυμπιακό

Ο Ερνάνι Σάντος συνεχίζει να απασχολεί τον Ολυμπιακό και να αποτελεί τον βασικό στόχο για τα άκρα, πλαισιώνοντας τον Φελίπε Πάρντο.

Τι ισχύει με Ερνάνι και Ολυμπιακό

Ο 23χρονος Πορτογάλος (ύψος 1.80) μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από την Πόρτο μετά από μία εξαιρετική χρονιά που έκανε στη Γκιμαράες. Ωστόσο, δεν βρήκε θέση βασικού στους "δράκους", μετρώντας 8 εμφανίσεις και 2 γκολ.

Την εφετινή σεζόν ο Ερνάνι συνεχίζει να μην είναι στα βασικά πλάνα της τεχνικής ηγεσίας της Πόρτο και στα μέχρι τώρα φιλικά δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν τον υπολογίζουν. Ίσα-ίσα. Απλά θεωρούν ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να έχει βασική θέση.

Ο Μάρκο Σίλβα γνωρίζει τον 23χρονο ποδοσφαιριστή από τη θητεία του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και έχει προκρίνει την περίπτωσή του. Ο Ερνάνι μπορεί να αγωνίζεται και στα δύο άκρα και ουσιαστικά είναι ο δεύτερος παίκτης για αυτή τη θέση που είχε ζητήσει ο τεχνικός του Ολυμπιακού (μετά τον Πάρντο).

Η Πόρτο δεν λέει "όχι" στην παραχώρησή του, αλλά μόνο με τη μορφή δανεισμού. Παράλληλα, αν γίνει αυτό, δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει οψιόν αγοράς από πλευράς Ολυμπιακού, όπως έγινε στην περίπτωση του Φινμπόγκασον, αφού οι "δράκοι" της Πορτογαλίας πιστεύουν στις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή και στα περιθώρια εξέλιξής του και δεν θέλουν να τον χάσουν.

Ουσιαστικά εκεί φαίνεται να είναι το θέμα. Οι δύο πλευρές συζητούν για τον Ερνάνι και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κάνει την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Δηλαδή αν τον αποκτήσει εφέτος και κάνει μία πολύ καλή χρονιά, να μπορεί του χρόνου τέτοια εποχή να συζητήσει με την Πόρτο το ενδεχόμενο παραμονής του.

Διαβάστε ακόμη:

Αναχώρησε για Έρμελο ο Ολυμπιακός

Στο Μεξικό ο Μπενίτες

News 24/7

24MEDIA NETWORK