Τι λέει ο Ολυμπιακός για Εμενίκε, Καρσελά και Οφόε

Η ανακοίνωση της απόκτησης Εμενίκε αναμένεται να γίνει την Τετάρτη από τον Ολυμπιακό, ο οποίος συνεχίζει τη μάχη για τον Καρσελά αλλά όχι για τον Οφόε! Διαβάστε λεπτομέρειες.

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΕΜΕΝΙΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΕΜΕΝΙΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειές του για την ενίσχυση του ρόστερ του με παίκτες ποιοτικούς και έμπειρους που θα τον ενισχύσουν ουσιαστικά ενόψει των προκριματικών του Champions League και όλα δείχνουν πως αυτά τα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα.

Ο Εμανουέλ Εμενίκε βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης στη χώρα μας και περνάει από ιατρικά για λογαριασμό των "ερυθρολεύκων" (ο Εμ'Μποκανί είχε έρθει πριν λίγο καιρό και κόπηκε σε αυτά, με τους Πειραιώτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτό το κομμάτι) και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στο μεγάλο λιμάνι το πιθανότερο είναι την Τετάρτη να υπάρξει η σχετική ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε φαίνεται πως απομακρύνεται οριστικά από τον Ολυμπιακό καθώς παρά το ναυάγιο του deal του Βέλγου μέσου με την ρωσική Κράσνονταρ, η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας ξεκαθαρίζει πως "δεν υπάρχει πλέον κανένα θέμα Οφόε για εμάς".

Αντίθετα συνεχίζεται το φλερτ με τον Μεχντί Καρσελά, με τους "ερυθρόλευκους" να διατείνονται πάντως ότι τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. "Καμία μεταγραφή δεν έχει τελειώσει επειδή το λέει ήτο γράφει κάποιος. Τελειώνει όταν ανακοινώνεται επίσημα από το σύλλογο", είναι η θέση τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK