Τι ψάχνει ο Ολυμπιακός στην Τουρκία;

Πληροφορίες από την γειτονική χώρα αναφέρουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" όλο και κάτι ψάχνουν στη συγκεκριμένη λίγκα με... θέα την χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου!

Τι ψάχνει ο Ολυμπιακός στην Τουρκία;

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει ολόκληρο θέμα για την Τράμπζονσπορ και για τις συχνές επισκέψεις της στην Ελλάδα, πρωτίστως για να δει τον Φελίπε Πάρντο.

Πριν από δύο μέρες γράφτηκε στην Τραπεζούντα ότι εξετάζουν και την περίπτωση του Μπράουν Ιντέγιε, με τους Τούρκους μάλιστα να θεωρούν ότι τα 6 εκατομμύρια ευρώ είναι τα χρήματα που ενδεχομένως να "συγκινήσουν" τους Πειραιώτες. Προφανώς και ζουν σε... άλλο κόσμο. Παρόλα αυτά, οφείλουμε να καταγράφουμε τα όσα ισχυρίζονται στην γειτονική χώρα για τον Νιγηριανό επιθετικό.

Αν πάμε ακόμα πιο πίσω θα θυμηθούμε ότι μέχρι και για τον Όσκαρ Καρντόσο έγραφαν. Ότι η Τράμπζονσπορ τον θέλει πίσω και πώς ο Παραγουανός επειδή δεν έπαιρνε χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό, σκεφτόταν να γυρίσει στην πρώην ομάδα του. Βέβαια, το γεγονός ότι ο Καρντόσο έκανε τα πάντα για να φύγει από την Τουρκία, κυρίως λόγω της τεταμένης πολιτικής κατάστασης της χώρας το περασμένο καλοκαίρι, δεν το είχαν αναφέρει.

Κι άλλοι δύο "ερυθρόλευκοι" φέρονταν να έχουν μπει στα "ραντάρ" της Τράμπζονσπορ. Ο λόγος για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και τον Μανουέλ Ντα Κόστα. Με λίγα λόγια, ο σύλλογος της Τραπεζούντας φαίνεται πώς θέλει τον... μισό Ολυμπιακό.

Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι η Τράμπζονσπορ έναν παίκτη παρακολουθούσε εδώ και δύο χρόνια και θα ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της από το καλοκαίρι του 2016 και ενδεχομένως να επιχειρήσει να κάνει μία κίνηση και μέσα στον Γενάρη: Για τον Φελίπε Πάρντο.

Το θέμα όμως δεν είναι τι θέλει και ποιον θέλει η Τράμπζονσπορ. Το Contra.gr σε επικοινωνία που είχε προς... Τουρκία μεριά, πληροφορήθηκε ότι έχει βουίξει η πιάτσα της γειτονικής χώρας πως ο Ολυμπιακός σαν να ψάχνει κάτι προς τα μέρη τους.

Να τονίσουμε ότι οι Μάριν και Καρντόσο ήρθαν τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου στην Ελλάδα, αλλά στην Τουρκία είχαν την πληροφορία ότι οι "ερυθρόλευκοι" είχαν αρχίσει να κινούνται μυστικά για ποδοσφαιριστές από την συγκεκριμένη χώρα γύρω στα τέλη Ιουλίου. Τελικά έναν μήνα αργότερα δικαιώθηκαν.

Λέτε να δικαιωθούν ξανά; Πάλι αναφέρουν ότι κινείται μυστικά ο πρωταθλητής Ελλάδας και πώς έχει "σταμπάρει" κάποιον ποδοσφαιριστή από την τουρκική λίγκα, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει ακόμα. Μένει να φανεί λοιπόν αν θα πέσουν και αυτή τη φορά μέσα οι γείτονες...

ΥΓ: Ο Γιάννης Βρέντζος βρέθηκε στο Ρέντη στην προπόνηση της Τετάρτης (14/12) για να ενημερώσει τους αρχηγούς ότι μπήκε το πριμ των 500 χιλιάδων ευρώ από τις νίκες στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Δεν υπάρχει πληροφόρηση ότι έγινε κάποια συζήτηση με τον Μπέντο για μεταγραφικής φύσεως ζητήματα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK