Τι θέλει να πει ο... ποιητής Ταχτσίδης με τα post του;

Χωρίς λόγια, αλλά με φωτογραφίες “απάντησε” στην οργή του κόσμου και της διοίκησης του Ολυμπιακού ο Παναγιώτης Ταχτσίδης το βράδυ που... κόπασε η θύελλα με τ' όνομα... Νίκος Βέρτης.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)
taxtsidis EUROKINISSI SPORTS

Τα... νυχτοπερπατήματα του Παναγιώτη Ταχτσίδη και η φωτογραφία που αποκάλυψε το Contra.gr από τα μπουζούκια, το βράδυ της επιστροφής του Ολυμπιακού από τα Ιωάννινα με το “βαρύ” 3-0 ήταν το “must” θέμα της χθεσινής ημέρας.

Η διοίκηση των “ερυθρόλευκων” κάλεσε τον ποδοσφαιριστή σε απολογία, ενώ στα social media ο κόσμος αντέδρασε με οργή στην επιλογή του 27χρονου να διασκεδάσει ενώ η ομάδα βρίσκεται σε κρίση...

Αργότερα, μέσα στο βράδυ, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς σε post στο Facebook έγραψε, "φωτογραφίζοντας" το θέμα. Απόσπασμα αυτής ανέφερε: “ Παίκτες λοιπόν που δεν ματώνουν τη φανέλα ή γυρνάνε στα κλαμπ μετά από ήττες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα φεύγουν από την ομάδα μας. Τόσο απλά!

Εν συνεχεία τη σκυτάλη στα post πήρε ο κεντρικός πρωταγωνιστής, Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Ο πρώην παίκτης της Ρόμα, αρχικά άλλαξε στο Facebook τη φωτογραφία με τη φανέλα του Ολυμπιακού κι έβαλε μία από την εθνική ομάδα.

Δεν σταμάτησε, όμως εκεί, καθώς λίγο αργότερα τόσο στο FB όσο και στο Instagram έριξε... μαύρο. Αμφότερα δεν έχουν κάποια φωτογραφία του ποδοσφαιριστή, αλλά ένα μαύρο φόντο. Τι θέλει να πει άραγε;

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΛΛΑΓΕΣ:

Τι θέλει να πει ο... ποιητής Ταχτσίδης με τα post του;
Τι θέλει να πει ο... ποιητής Ταχτσίδης με τα post του;

News 24/7

24MEDIA NETWORK