Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα Μαρινάκη σε "Τσόρι"

Οι δρόμοι του Ολυμπιακού και του Αλεχάντρο Ντομίνγκες χωρίσαν επίσημα μετά από τέσσερα χρόνια μέσα σε κλίμα φόρτισης, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τον ευχαριστεί μέσω μηνύματος στην επίσημη σελίδα του στο Facebook αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα του συλλόγου για αυτόν και τον "Τσόρι" να απαντά μέσω συγκινητικής ανοιχτής επιστολής.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα Μαρινάκη σε "Τσόρι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ήταν κοινό μυστικό πως ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες δεν θα συνέχιζε για πέμπτη σερί σεζόν στον Ολυμπιακό από τη στιγμή μάλιστα που δεν ακολούθησε την αποστολή στο Ζέεφελντ για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της και το απόγευμα της Δευτέρας έπεσαν και οι τίτλοι τέλους στην ερυθρόλευκη θητεία του Αργεντινού άσου.

Αυτό έγινε με τον πλέον επίσημο τρόπο, καθώς ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών Βαγγέλης Μαρινάκης θέλησε να τον αποχαιρετήσει με ξεχωριστό τρόπο μέσω της σελίδας του στο Facebook, αφήνοντας παράλληλη ανοιχτή την πόρτα της ομάδας για τον "Τσόρι".

"Θέλω εκ μέρους της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να ευχαριστήσω τον Τσόρι για την προσφορά του στον Σύλλογο.

Με τη μεγάλη του ποιότητα, το πάθος του και την προσφορά στην ομάδα την οποία αγάπησε πραγματικά, έγινε ένας ποδοσφαιριστής που δικαίως θα συγκαταλέγεται στις σημαίες της Ιστορίας μας.

Με τον Τσόρι είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση, η οποία δοκιμάστηκε σε δύσκολες στιγμές, όμως στο τέλος αναδειχθήκαμε νικητές.

Του εύχομαι τα καλύτερα και η πόρτα του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον...".

Από την πλευρά του ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες έστειλε το δικό του μήνυμα, στην οικογένεια του Ολυμπιακού μέσω ανοιχτής επιστολής, που αναφέρει τα εξής:

"Σας αποχαιρετώ με πολλή συγκίνηση!!!

Όπως όλοι μας, είχα να αντιμετωπίσω και καλές και κακές στιγμές... Και γνωρίζω πολύ καλά το πόσο δύσκολος ήταν αυτός ο τελευταίος χρόνος, ακόμα και για όσους βρίσκονται πολύ κοντά μου (τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου, κλπ.)

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την ημέρα που έφτασα σε αυτό το κλαμπ στα χέρια ενός μεγάλου προπονητή τον οποίο θαυμάζω και σέβομαι (Michel Gonzalez) και του κυρίου προέδρου (Βαγγέλη Μαρινάκη). Εκείνοι με εμπιστεύτηκαν κι εγώ πίστεψα στο ότι μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά με αυτά τα χρώματα... και έτσι έγινε σε μεγάλες στιγμές...!!!

Σήμερα χαράσσονται καινούργια μονοπάτια... και θα ακολουθήσω αυτές τις καινούργιες προκλήσεις...

Νιώθω πολύ ευγνώμων...!!!

Όλες αυτές τις στιγμές ήταν... και θα είναι για μένα μάθημα ζωής...

Θερμά ευχαριστώ σε όσους πιστεύουν και πίστεψαν σε μένα και όσοι όχι με... βοήθησαν στο να μην εγκαταλείψω, να μην σηκώσω τα χέρια ψηλά, αλλά να κρατηθώ και να συνεχίσω να ονειρεύομαι...

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο γρασίδι αυτού του υπέροχου σταδίου, με έκανε να αισθανθώ τη στήριξη και την ανάσα του και κάτι εξαιρετικά θαυμάσιο για μένα που δεν μπορείς να το αγοράσεις: Τον σεβασμό...

Μέσα από την καρδιά μου σας εύχομαι το καλύτερο...!!!

Για πάντα ΘΡΥΛΟΣ!!!

ALEJANDRO DAMIAN DOMINGUEZ (Chori)"

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK