Το deal των 4.000.000 ευρώ που χάλασε λόγω... αποκλεισμού!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το σαφάρι για την ανεύρεση κεντρικού αμυντικού και μεταξύ των ονομάτων που ακούστηκαν για τους Πειραιώτες είναι ένα που έφτασε μία ανάσα από να υπογράψει το 2016.

Costa Rica's Giancarlo Gonzalez during a friendly soccer match between Belgium and Costa Rica at the King Baudouin stadium in Brussels, Monday, June 11, 2018. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Costa Rica's Giancarlo Gonzalez during a friendly soccer match between Belgium and Costa Rica at the King Baudouin stadium in Brussels, Monday, June 11, 2018. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Μολέδο, Λεμά, Ντα Κόστα, Λισάντρο Λόπες είναι τα πιο... δημοφιλή ονόματα στόπερ που απασχόλησαν ή απασχολούν ακόμη τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας περιόδου αλλά εσχάτως "κυκλοφόρησε” και αυτό του Μουντιαλικού Τζιανκάρλο Γκονζάλες.

Ο λόγος για τον 30χρονο στόπερ της Μπολόνια, στην οποία πήγε πέρσι αντί 1.300.000 ευρώ, με τον παίκτη να βρίσκεται τώρα στην Ρωσία με την εθνική της Κόστα Ρίκα!

Το εντυπωσιακό με αυτόν είναι πως ο φάκελός του έφτασε στο τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών δύο χρόνια πριν αφού αν το καλοκαίρι του 2016 είχαν εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, ο Γκονζάλες θα είχε γίνει κάτοικος Πειραιά!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιταλική αγορά, υπήρξε τότε συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και της Παλέρμο, για αγορά του έναντι 4.000.000 ευρώ αλλά δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ λόγω του οδυνηρού αποκλεισμού από την Χαποέλ Μπερ Σεβά !

Ο Γκονζάλες έφυγε βέβαια ένα χρόνο αργότερα από την Παλέρμο και έγινε συμπαίκτης του άλλοτε αρχηγού του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη, με πολύ λιγότερα χρήματα αφού τελείωνε το συμβόλαιό του.

Τώρα επιστρέφει στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους "ερυθρόλευκους" ενώ βάσει λογικής η παρουσία του στο Μουντιάλ θα καθυστερήσει τις όποιες εξελίξεις.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK