Το "ESPN" ασχολείται με Πουλίδο και Ολυμπιακό

Με τον Άλαν Πουλίδο και τον Ολυμπιακό ασχολείται το αμερικανικό δίκτυο "ESPN", αναπαράγοντας μέσω twitter τα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων που γράφουν για τον παίκτη!

Το "ESPN" ασχολείται με Πουλίδο και Ολυμπιακό

Θέμα συζήτησης αποτέλεσε ο Ολυμπιακός και επικείμενη μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο από την Τίγκρες, για το αμερικανικό δίκτυο "ESPN".

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή "Jorge Ramos y su Banda", ασχολήθηκε εκτενώς με τον παίκτη που ετοιμάζεται να υπογράψει ο Ολυμπιακός, ανεβάζοντας μάλιστα στο twitter και τα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων που έχουν ως θέμα τους, την επικείμενη συμφωνία των Πειραιωτών με τον Μεξικανό άσο.

Ωστόσο, αφιέρωμα στον ελληνικό Τύπο για χάρη του Πουλίδο έκανε και η μεξικάνικη "Record", αναφέροντας πως ο παίκτης βρίσκεται σε σχεδόν όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στην Ελλάδα.

Το "ESPN" ασχολείται με Πουλίδο και Ολυμπιακό

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται, η ρήτρα του παίκτη αγγίζει τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ, με το συμβόλαιό του όμως να λήγει στις 30 Ιουνίου, ενώ το όνομά του είχε ακουστεί κατά το παρελθόν για την Μάτσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 23χρονος Μεξικανός επιθετικός, σε ερώτηση περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού, δήλωσε: " Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά προς το παρόν περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Προφανώς και θα ήθελα να πάω, είναι μια ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League".

Διαβάστε ακόμη:

Πώς θα ψωνίσει ο Ολυμπιακός

Μίτσελ: "Μιλάμε με Πουλίδο και άλλους 3 παίκτες"

Πουλίδο: "Προφανώς και θέλω Ολυμπιακό"

News 24/7

24MEDIA NETWORK