Το γύρο του κόσμου έκανε η τιμωρία σε Κασάμι-Περέιρα

Παϊτίμ Κασάμι και Βίτορ Περέιρα καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 8 μηνών για τον πανηγυρισμό τους πριν από δύο χρόνια σε ΑΕΚ-Ολυμπιακός και η είδηση της τιμωρίας του κάνει το γύρο του κόσμου.

Το γύρο του κόσμου έκανε η τιμωρία σε Κασάμι-Περέιρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πέρασαν δύο χρόνια από το επεισοδιακό παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού που είχε βρει τους Πειραιώτες να παίρνουν την πρόκριση για την επόμενη φάση με γκολ του Χάρα στο φινάλε του αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων, και έστω και με καθυστέρηση βγήκε η απόφαση αναφορικά με τους πανηγυρισμούς των Παϊτίμ Κασάμι και Βίτορ Περέιρα.

Η υπόθεση είχε πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από μήνυση που είχε καταθέσει ο φίλος της ΑΕΚ, Χρήστος Γαρυφάλλου, πριν δύο χρόνια, ελέω των χειρονομιών του μέσου και του τότε προπονητή του Ολυμπιακού, με το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών να επιβάλλει στους Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι ποινή φυλάκισης 8 μηνών, η οποία έχει τριετή αναστολή!

Η ποινή είναι εφέσιμη ενώ είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως για την εν λόγω υπόθεση αναμένεται να οριστεί και δεύτερη δίκη από μηνυτήρια αναφορά της επίσημης ΑΕΚ για "απρόκλητη εξύβριση αορίστου αριθμού φιλάθλων και υποκίνηση σε αθλητική βία από κοινού".

Φυσικά, η τιμωρία στους δύο άνδρες για τους πανηγυρισμούς τους μετά το γκολ του Χάρα προκάλεσε αίσθηση και εκτός Ελλάδας, με πολλά μίντια (ειδικά σε Τουρκία) να αναπαράγουν την είδηση μέσω των λογαριασμών τους στα social media.

News 24/7

24MEDIA NETWORK