VIDEO: Το "Καραϊσκάκης" αποθέωσε τον Σίλβα: "Μάρκο Σίλβα οέ, οέ, οέ"

Ο Μάρκο Σίλβα γνώρισε την απόλυτη αποθέωση από τους φίλους του Ολυμπιακού μετά από το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρακλή, καθώς όλο το "Γ. Καραϊσκάκης" φώναζε ρυθμικά το όνομά του. Δείτε το VIDEO.

VIDEO: Το "Καραϊσκάκης" αποθέωσε τον Σίλβα: "Μάρκο Σίλβα οέ, οέ, οέ"
INTIME SPORTS

O Ολυμπιακός έκανε το 10 στα 10 στη Super League επικρατώντας του Ηρακλή με 2-0 την Κυριακή (8/11) και οι οπαδοί του μόνο ευχαριστημένοι μπορούν να είναι τόσο με την απόδοση των παικτών όσο και με το κοουτσάρισμα του Μάρκο Σίλβα.

Αμέσως μετά από το τέλος της αναμέτρησης, το "Γ. Καραϊσκάκης" αποθέωσε τον προπονητή των "ερυθρολεύκων", φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του κι εκείνος με τη σειρά του τους πρόσφερε ένα ζεστό χειροκρότημα.

Δείτε το VIDEO

"Είναι ικανοποιητικό το γεγονός πως ο κόσμος είναι ευχαριστημένος. Πετύχαμε ακόμη μία νίκη σε ένα όχι και τόσο καλό παιχνίδι από την πλευρά μας", ήταν το σχόλιο του Πορτογάλου για την αποθέωση που γνώρισε την Κυριακή (8/11).

Όσο για τα ρεκόρ που κυνηγά ο Ολυμπιακός και το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είπε: "Δεν κυνηγάμε τα ρεκόρ, δεν είναι αυτός ο στόχος μας. Προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο και θέλουμε να νικήσουμε το ντέρμπι για να αυξήσουμε τη διαφορά. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση των παικτών μας. Δεν κυνηγάμε τα ρεκόρ αλλά αν έρθουν είναι καλό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός-Ηρακλής 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK