Το "κόκκινο" exit poll!

Την ημέρα που ο κόσμος προσέρχεται στις κάλπες για να αναδείξει τους εκλεκτούς του για την τοπική αυτοδιοίκηση και τις περιφέρειες, στην Πλατεία Αλεξάνδρας διεξάγουν το δικό τους exit poll μεταξύ των υποψηφίων μεταγραφικών στόχων!

Το "κόκκινο" exit poll!

Μπορεί ο πολύς Βραζιλιάνος Ντιέγκο της πρωταθλήτριας - εδώ και μερικές ώρες - Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης να παραμένει "όνειρο", λόγω της τεράστιας προσφοράς που έχει στα πόδια του από την Τουρκία και τη Φενέρ, ωστόσο, καλά πληροφορημένες πηγές εκτιμούν πως υπάρχει ακόμη… χαραμάδα αισιοδοξίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει σχετικά, στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας υπάρχουν κι άλλα "βαριά ονόματα", ενώ ο στόχος παραμένει ένα ή δύο από αυτά να πιάσουν λιμάνι μέσα στη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει εντολή για κάποιες σπέσιαλ περιπτώσεις να γίνει και η σχετική υπέρβαση, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, άρα αναμένονται και τα σχετικά αποτελέσματα.

Έτοιμος ο Φορτούνης

Ο Κώστας Φορτούνης της Καϊζερσλάουτερν, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην πατρίδα, είναι με το στυλό στο χέρι για να ενισχύσει μεσοεπιθετικά την ομάδα και παράλληλα να αυξήσει το ποσοστό των Ελλήνων στο ρόστερ του συλλόγου. Ο πρώτος και μεγάλος στόχος διοίκησης και Μίτσελ από τους διεθνείς του εξωτερικού, επιστρέφει μετά από μερικά χρόνια στα παλιά λημέρια, καθώς για όσους δεν το γνωρίζουν, έκανε το πρώτα του βήματα στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, πριν αναχωρήσει για την Τρίπολη και τον Αστέρα κι από εκεί για τη Γερμανία.

Επιβεβαίωση για Ούτσε

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, επιβεβαιώνεται άλλη μια αποκλειστική πληροφορία του Contra.gr. Πριν από μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε για το ενδιαφέρον προς τον 30χρονο στράικερ Ούτσε της Βιγιαρεάλ, με την οποία έχει ανοίξει παρτίδες τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός.

Ο διεθνής Νιγηριανός, ο οποίος έκλεισε τη φετινή σεζόν στην "Πριμέρα" με 29 συμμετοχές, 13 γκολ και τρεις ασίστ, διαθέτει το "πακέτο" (ταχύτητα, δύναμη, ευχέρεια στο σκοράρισμα) για να κάνει σωστά τη δουλειά στην επίθεση του Ολυμπιακού, ωστόσο, πρόκειται για μία υποψηφιότητα που θα εξαρτηθεί και από την επιστροφή του Μάικλ Ολαϊτάν (σ.σ. για να μην ξεχνιόμαστε…).

Κάποιοι επαναλαμβάνουν επίμονα και το όνομα του Ισραηλινού Μπίμπρας Νατχο, ο οποίος ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ και πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει, αλλά και να ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 26χρονος διεθνής χαφ, ο οποίος ήρθε το Γενάρη στην Ελλάδα από τη Ρούμπιν Καζάν, "έκλεισε" τη φετινή του παρουσία με 46 επίσημες συμμετοχές, 7 γκολ και 15 ασίστ, επίδοση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη…

Ροζίτσκι και Κάμπελ

Μια άλλη περίπτωση μέσου, η οποία εξακολουθεί να προκαλεί ενδιαφέρον στον Πειραιά είναι του 33χρονου διεθνούς Τσέχου, Τόμας Ροζίτσκι. Στο πρόσωπο του πολύπειρου και ποιοτικού χαφ πολλοί βλέπουν τον ιδανικό αντικαταστάτη του "στρατηγού" Αριέλ Ιμπαγάσα, με τη διαφορά ότι ο μπαλαδόρος μέσος έως τώρα είχε εμφανιστεί αρνητικός σε ενδεχόμενη μετακίνηση στη χώρα μας, ενώ δεσμεύεται και με συμβόλαιο έως το 2016.

Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" επιδιώξουν να αποκτήσουν από την Άρσεναλ τον Ροζίτσκι, ενώ παράλληλα εντείνουν τις προσπάθειες για να κρατήσουν ακόμη περισσότερο τον Τζόελ Κάμπελ, έστω και με επέκταση του δανεισμού του για ακόμη μία σεζόν.

Τέλος, στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία και για το ξεμπλοκάρισμα της μεταγραφής του Άλαν Πουλίδο από την Τίγκρες του Μεξικού, αλλά και για την ολοκλήρωση του παζαρέματος με τη Λεβάντε για τον Παπακουλί Ντιόπ, τον οποίο ο Μίτσελ θεωρεί "μηχανάκι" για τη μεσαία γραμμή της ομάδας που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK