Το ματς με τη Μάλμε κριτήριο για πολλούς, ακόμα και για τον Μίτσελ

Τόση ζοχάδα είχαμε καιρό να δούμε σε πρόσωπα "ερυθρολεύκων". Μετά το 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο έβλεπες πρόσωπα έτοιμα να εκραγούν από τα νεύρα και την ένταση, χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί στον Ολυμπιακό.

Το ματς με τη Μάλμε κριτήριο για πολλούς, ακόμα και για τον Μίτσελ

Αν δεν υπήρχε το παιχνίδι με τη Μάλμε μπορεί να είχαμε εξελίξεις και την Κυριακή. Μπορεί να είχαμε αυτό το κάτι για να ξυπνήσουν άπαντες στον Ολυμπιακό και να καταλάβουν τη δυσκολία του πράγματος. Υπάρχει, όμως, το κρίσιμο ματς με τη Μάλμε όπου παίζεται το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού. Αν ο Ολυμπιακός χάσει μένει εκτός Ευρώπης, ακόμα και εκτός του Europa League. Αν συμβεί αυτό το σενάριο, τότε αναμένεται να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις. Για πολλούς, ακόμα και για τον Μίτσελ.

Οπως καταλαβαίνετε, άπαντες αφήνουν προς το παρόν στην άκρη την γκέλα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν θέλουν να ξεχάσουν ό,τι έγινε, ούτε να βάλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τα λάθη που έγιναν, αλλά και το γενικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός. Αλλά άπαντες είναι υποχρεωμένοι να γυρίσουν σελίδα και να επικεντρωθούν στην κρίσιμη αποστολή της Τρίτης με τη Μάλμε στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Μια καλή εμφάνιση κόντρα στη Σουηδική ομάδα και φυσικά η νίκη μπορεί να είναι το φάρμακο που ψάχνει ο Ολυμπιακός για να γιατρέψει τις πληγές του. Μπορεί να είναι αυτό που θέλει η ομάδα για να "ξεκλειδώσει" και να πάρει τα πάνω της. Γι' αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει πολλαπλή σημασία. Εκτός της βαθμολογίας και της κρισιμότητας για το ευρωπαϊκό μέλλον, υπάρχει και το θέμα της ψυχολογίας. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, παραμένει πίσω από τον ΠΑΟΚ, η αγωνιστική του εικόνα είναι κακή και ο κόσμος είναι προβληματισμένος. Ένα καλό βράδυ την προσεχή Τρίτη μπορεί να διαφοροποιήσει την κατάσταση. Και στα ζοχαδιασμένα πρόσωπα που είδαμε το βράδυ του Σαββάτου να επιστρέψουν τα χαμόγελα...

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2 (VIDEOS)

Σ. Καραΐνδρος: Αν δεν βρέξεις κ...ο, ψάρι δεν τρως

K. Κεφαλογιάννης: Η ψυχολογική ραθυμία του Ολυμπιακού

Αιχμηρός ο Μίτσελ

Κασάμι: "Γι' αυτό αφιέρωσα το γκολ στον Μίτσελ"

Η γκολάρα που χάρισε στον ΠΑΣ τον βαθμό

Γύρισε τρία χρόνια πίσω ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK