Το μήνυμα και η υπόσχεση Μαρινάκη για τα γενέθλια του Ολυμπιακού

Τα 93 χρόνια από την ημέρα της ίδρυσής του κλείνει ο Ολυμπιακός και με αφορμή το γεγονός αυτό, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, προχώρησε σε προσωπική δήλωση στην ιστοσελίδα της ομάδας. Διαβάστε αναλυτικά.

Το μήνυμα και η υπόσχεση Μαρινάκη για τα γενέθλια του Ολυμπιακού
Μαρινάκης EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός κλείνει στις 10 Μαρτίου 2018 τα 93 χρόνιας ζωής και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο ξεχωριστό αυτό γεγονός.

Ο ισχυρός άνδρας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ προχώρησε σε προσωπική δήλωση στην ιστοσελίδα της ομάδας, εκφράζοντας την υπερηφάνεια του για όσα έχει πετύχει ο Ολυμπιακός το διάστημα που βρίσκεται ο ίδιος στην ηγεσία, ενώ παράλληλα έδωσε υπόσχεση πως ο σύλλογος θα συνεχίσει να γράφει ιστορία!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ:

"Πέρασαν 93 χρόνια από την ημέρα που άρχισε να γράφεται η ενδοξότερη αθλητική ιστορία του τόπου, από τότε που ιδρύθηκε ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Από το 1925 μέχρι σήμερα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατόρθωσε να συγκεντρώσει ένα μυθικό αριθμό τροπαίων, κατακτήσεων, νικών. Η ομάδα που έγινε ΘΡΥΛΟΣ.

Είμαι υπερήφανος που από τότε που κρατάω στα χέρια μου το τιμόνι του ΘΡΥΛΟΥ μετράμε 7 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα στα πρώτα 7 χρόνια και δίνουμε καθημερινά μάχες για το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα, κόντρα σε όλους. Είμαι υπερήφανος που με την αρωγή μου στον Ερασιτέχνη και το όραμα για ένα μεγάλο πολυαθλητικό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, κατακτήσαμε 3 ευρωπαϊκά κύπελλα και 84 πρωταθλήματα και κύπελλα, τα πρώτα 7 χρόνια, αριθμό που δεν μπορούν να ονειρευτούν άλλοι σύλλογοι πως θα κατακτήσουν στον επόμενο αιώνα. Και φυσικά έρχονται πολλά ακόμα τρόπαια και σε αυτή τη χρονιά.

Είμαι υπερήφανος για την Ακαδημία μας, που ανήκει στις κορυφαίες της Ευρώπης και χαίρομαι που καθημερινά χιλιάδες παιδιά γίνονται καλύτεροι αθλητές, καλύτεροι μαθητές και καλύτεροι άνθρωποι φορώντας την ερυθρόλευκη.

Χαίρομαι όταν βλέπω το προπονητικό μας κέντρο να αλλάζει, να βελτιώνεται και να γίνεται εφάμιλλο με αυτά των κορυφαίων ομάδων του κόσμου. Όλα αυτά γίνονται με πραγματικές επενδύσεις και σκληρή δουλειά. Κυρίως όμως με όραμα και αγάπη για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συνεχίζει να επιστρέφει στην κοινωνία την αγάπη που δέχεται μέσα από τη συνεχή φιλανθρωπική του δραστηριότητα.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήταν και θα είναι τα καθαρά μάτια των ανθρώπων της σκληρής εργασίας, των νικητών της ζωής. Είναι και θα συνεχίσει να είναι η σημαία της υπερηφάνειας για τους μισούς Έλληνες.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γεννήθηκε στη θάλασσα του Πειραιά και κατέκτησε τις θάλασσες του κόσμου κάνοντας υπερήφανη την Ελλάδα για τον ΘΡΥΛΟ της.

Με μεγαλύτερη όρεξη και πίστη θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. Με μεγαλύτερο πάθος και δύναμη σηκώνουμε ακόμα ψηλότερα την ερυθρόλευκη σημαία!

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK