To πήρε και επίσημα το μήνυμα ο Κασάμι

Ο Μπένσικ Χάσι άφησε τον Κασάμι εκτός της αποστολής του Ολυμπιακού για το φιλικό με τον Πανιώνιο, με τον Μίνο Ραϊόλα να ψάχνει πάντως να του βρει ομάδα εδώ και μία εβδομάδα.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπέσνικ Χάσι έβγαλε και την πρώτη του αποστολή. Βέβαια, είναι αποστολή για φιλικό ματς απέναντι στον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη και μάλιστα για ένα παιχνίδι που έχει φιλανθρωπικό σκοπό, μιας και τα έσοδα θα πάνε στον μικρό Βαγγέλη που δίνει τη δική του μάχη στον στίβο της ζωής.

Όπως και να ‘χει, κάποιες ειδήσεις βγήκαν. Και ουσιαστικά η μία που βγήκε ήταν απλώς η επιβεβαίωση μίας κατάστασης που επικρατούσε από το Ζέεφελντ. Ο Παϊτίμ Κασάμι δεν υπολογίζεται από τον Χάσι. Ακόμα και να τον πάρει στην αποστολή για το β’ στάδιο προετοιμασίας στο Γκενκ (σ.σ. ακούγεται ότι ο Κοσοβάρος τεχνικός σκέφτεται να πάρει 35 παίκτες στην προετοιμασία), δεν σημαίνει ότι θα τον υπολογίζει για τη συνέχεια.

Ο Ελβετός αποκλείστηκε από την αποστολή του φιλικού με τον Πανιώνιο και είναι ένα μήνυμα με… υπογραφή πλέον. Είναι σαν να του είπε ο Χάσι ότι «δεν σε υπολογίζω, βρες ομάδα». Ήταν κάτι αναμενόμενο, κάτι που δεν προκάλεσε έκπληξη σε κανέναν.

Άλλωστε, ο μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα είχε πάρει ήδη τα μηνύματα και ψάχνεται στην Ιταλία να του βρει ομάδα, αλλά ακόμα δεν έχει κάτι στα χέρια του.

Όσο για τους άλλους αποκλεισμούς; Σίγουρα το «κόψιμο» του Βιάνα δείχνει κάτι, ενώ ίσως θα πρέπει να γίνει παραπάνω κουβέντα για τον Φελίπε Πάρντο, ο οποίος υποτίθεται επέστρεψε στο Ρέντη για να πάρει μία δεύτερη ευκαιρία, εμφανίστηκε πέντε κιλά ελαφρύτερος σε σχέση με πέρσι και παρόλα αυτά, δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Κολομβιανός αναμένεται να είναι την Τετάρτη (5/7) στο αεροπλάνο για Βέλγιο και να κυνηγήσει εκεί τις όποιες πιθανότητες έχει για παραμονή στο ρόστερ.

Έξω είναι επίσης και ο Γιώργος Μανθάτης, ο οποίος να θυμίσουμε ότι στο φιλικό με την Λουντογκόρετς έπαιξε ένα τέταρτο. Προφανώς, περιμένει περισσότερα ο Χάσι από τον 19χρονο εξτρέμ.

Με λίγα λόγια η αποστολή αποτελείται από τους Ανδρούτσο, Μπεν, Μποτία, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Γιαννιώτα, Γιαννιώτη, Ανσαριφάρντ, Κούτρη, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρισβάνη, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπη, Ζντιέλαρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK