Το ποσό στο οποίο "κολλάει" η μεταγραφή Καρντόσο

Η μεταγραφή του Όσκαρ Καρντόσο από την Τράμπζονσπορ στον Ολυμπιακό "κόλλησε" λόγω νέων απαιτήσεων της τουρκικής ομάδας.

Το ποσό στο οποίο "κολλάει" η μεταγραφή Καρντόσο

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Τράμπζονσπορ για τη μεταγραφή του Όσκαρ Καρντόσο έχουν "κολλήσει" τις τελευταίες ημέρες λόγω αύξησης των απαιτήσεων του τουρκικού συλλόγου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, η μεταγραφή παραμένει κοντά στην ολοκλήρωσή της, αφού η "ψαλίδα" που χωρίζει τις δύο ομάδες δεν είναι μεγάλη. Την ίδια στιγμή, στην Ελλάδα η απόσταση παρουσιάζεται ως μεγάλη.

Ο 33χρονος επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2014 από την Μπενφίκα έναντι 5.000.000 ευρώ, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

Μετά από 66 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ομάδας από την Τραπεζούντα, 28 γκολ και 6 ασίστ, οι Τούρκοι θέλουν να αποκομίσουν και κάποιο χρηματικό όφελος από τον διεθνή Παραγουανό.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η τουρκική " Fotomac", το ποσό που αξιώνει από τον Ολυμπιακό ανέρχεται σε 2.500.000. Οι πρωταθλητές Ελλάδας εμφανίζονται "διστακτικοί", σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Μάλιστα, σε άλλο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι οι δύο σύλλογοι δεν τα βρήκαν σε παίκτη που προοριζόταν ως αντάλλαγμα, με την Τράμπζονσπορ θα ζητά τον Φελίπε Πάρντο και οι Πειραιώτες να προσφέρουν άλλον παίκτη.

Το δημοσίευμα, πάντως, υποστηρίζει ότι "οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να συνεχιστούν", διότι επιθυμία του παίκτη είναι να έρθει στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τόσα ζητάει ο Ολυμπιακός για Σιόβα

News 24/7

24MEDIA NETWORK