To σενάριο που ο Οτζίτζα... φέρνει παίκτη στον Ολυμπιακό!

Ελληνικά και ξένα Μέσα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο της "χρησιμοποίησης" του Οτζίτζα Οφόε ως έμψυχο αντάλλαγμα στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να κάνει δικό του τον 23χρονο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ντομίνγκος Ντουάρτε. Διαβάστε πώς "δένει" το στόρι και για την επιμονή των Πορτογάλων.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Οφόε EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός δεν το επιβεβαιώνει ωστόσο στην Πορτογαλία επιμένουν πως ο 23χρονος Ντομίνγκος Ντουάρτε μετράει αντίστροφα για να φορέσει την "ερυθρόλευκη" φανέλα και να δουλέψει με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Λίγο ο Ντουάρτε, λίγο η Σπόρτινγκ ήταν αρκετοί για να κυκλοφορήσει στον ελληνικό και ξένο Τύπο η φήμη που ο Ολυμπιακός αποκτά τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή με ανταλλαγή, κοινώς... τράμπα.

Ως έμψυχο αντάλλαγμα στο σενάριο αυτό παρουσιάζεται ο Οτζίτζα Οφόε που δεν υπολογίζεται στο μεγάλο λιμάνι εδώ και αρκετό καιρό.

Και δεν είναι τυχαίο που μπλέκεται ο Βέλγος με την Σπόρτινγκ, αφού από τον περασμένο Γενάρη είχε γραφτεί πως η ομάδα της ποροτγαλικής πρωτεύουσας κοιτάζει την περίπτωσή του.

Πάντως, στον Ολυμπιακό δεν λένε τίποτα ούτε για τον Ντουάρτε ούτε για τον Οτζίτζα.

Ειδικά για τον Βέλγο χαφ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, φέρνει πρόταση και φεύγει. Οι Πορτογάλοι είναι αυτοί που επιμένουν ότι ο στόπερ της Σπόρτινγκ θα έρθει στον Πειραιά με 2.000.000 ευρώ. Ίδωμεν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK