Το συγκλονιστικό τοπίο που "χτίζεται" ο νέος Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός του 2017 "χτίζεται" εδώ και λίγες ημέρες στα δάση της Αυστρίας, στην πόλη Λάνγκενφελντ, σε ένα μαγευτικό τοπίο, η ομορφιά του οποίου σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό (VIDEO).

Το συγκλονιστικό τοπίο που "χτίζεται" ο νέος Ολυμπιακός

Ο απόλυτος παράδεισος... Η Αυστρία φημίζεται για τα κάλλη της και τα μαγευτικά τοπία της, κάτι που μπορεί να διαπιστώσει εύκολα κανείς από τις εικόνες της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην περιοχή Λάνγκενφελντ.

Οι "ερυθρόλευκοι"... καταπίνουν χιλιόμετρα σε καθημερινή βάση "χτίζοντας" αντοχές για τη νέα απαιτητική σεζόν που ακολουθεί. Η αλήθεια είναι όπως ότι ο χώρος που δουλεύουν οι ποδοσφαιριστές του Βίκτορ Σάντσεθ, ευνοεί την ψυχολογία για μια τόσο επίπονη διαδικασία, όπως η καλοκαιρινή προετοιμασία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Το κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Youtube μας δίνει τη δυνατότητα να θαυμάσουμε το μέρος που δουλεύουν οι "ερυθρόλευκοι". Εντυπωσιακά πλάνα με κάμερες και drone, μέσα από το δάσος και δίπλα στο ποτάμι που διασχίζει την περιοχή.

Τα ατέλειωτα χιλιόμετρα και οι στιγμές χαλάρωσης των ποδοσφαιριστών, στον παράδεισο που επέλεξε η ΠΑΕ για να δουλευτεί η νέα ομάδα, σε ένα μοναδικό VIDEO.

Δείτε τα εξαιρετικά πλάνα από το drone του "Olympiacos TV" με την σκληρή προετοιμασία της ομάδας σε ένα VIDEO διάρκειας 6'10":

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απρόοπτο με Φορτούνη στον Ολυμπιακό
Το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού σε φωτογραφίες

News 24/7

24MEDIA NETWORK