To τετ-α-τετ του Μπέντο με τον Τσόρι που άλλαξε τα δεδομένα

Έκπληξη στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Βέροια με την παρουσία του Αργεντινού στην 19άδα. “Ξύπνησε” το Σάββατο (10/9) ο Ντομίνγκες που είχε μία συζήτηση με τον προπονητή του, τη στιγμή που ο Μάριν εμφανιζόταν ως ο... αντι-Φορτούνης

To τετ-α-τετ του Μπέντο με τον Τσόρι που άλλαξε τα δεδομένα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα τετ α τετ ανάμεσα σε Πάουλο Μπέντο και Τσόρι Ντομίνγκες στο περιθώριο της προπόνησης του Σαββάτου (10/9) έφτανε και περίσσευε για να δει ο Αργεντινός το όνομά του στην αποστολή. Να θυμίσουμε ότι στις αρχές της εβδομάδας ο Τσόρι είχε νιώσει ένα “τσίμπημα” στην αριστερή γάμπα. Αμέσως ενεργοποιήθηκε το ιατρικό τιμ και έπεσε πάνω του, έτσι ώστε να τον έχει ο Μπέντο στη διάθεσή του οπωσδήποτε στο ματς με την Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία την προσεχή Πέμπτη (15/9).

Μέχρι και στην προπόνηση της Παρασκευής (9/9) ο Τσόρι δεν έβγαζε μία εικόνα που να παρέπεμπε σε μία εικόνα ενός ποδοσφαιριστή που είναι έτοιμος να βοηθήσει με την Βέροια. Ίσα-ίσα που όλες οι πληροφορίες συνέκλιναν στο ότι θα προφυλασσόταν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος για να είναι έτοιμος με την Γιουνγκ Μπόις.

Τελικά, ο Ντομίνγκες λίγο πριν ξεκινήσει η σαββατιάτικη προπόνηση, μίλησε με τον Μπέντο και του είπε “πάρε με στην αποστολή”! Ο Πορτογάλος τεχνικός όμως ήθελε πρώτα να τον τσεκάρει στην προπόνηση. Ο Αργεντινός έβγαλε το πρόγραμμα δίχως να παραπονεθεί για την παραμικρή ενόχληση.

Η αλήθεια είναι ότι εξ αρχής οι γιατροί είχαν καθησυχάσει τον Μπέντο ότι δεν πρόκειται για κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Κακά τα ψέματα, ο Τσόρι πέρσι ταλαιπωρήθηκε με αρκετές θλάσεις και μάλιστα τα πρώτα προβλήματα είχαν παρουσιαστεί περίπου τέτοια εποχή.

Ο Μπέντο πάντως δεν γινόταν να τον αφήσει εκτός αποστολής. Όταν βλέπει έναν 35χρονο να του λέει “είμαι οκ, είμαι έτοιμος για την Βέροια”, δεν γινόταν να τον αποκλείσει. Ακόμα και να μην έβγαζε όλο το πρόγραμμα, ο κόουτς ήταν διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Κι όλα αυτά, ενώ ο τεχνικός των Πειραιωτών σκεφτόταν όλη την εβδομάδα να έδινε τον ρόλο του αντι-Φορτούνη στον Μάρκο Μάριν, αν και εφόσον ο Τρικαλινός χαφ επέστρεφε καταπονημένος από την Εθνική ομάδα. Δεν ήταν τυχαίες οι τελευταίες του δοκιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μέσα ο Τσόρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK