Το tweet γεμάτο... νόημα από τον Κασάμι

Ο Παϊτίμ Κασάμι ανάρτησε στο twitter μια φωτογραφία που δεν αποκλείεται να αποτελεί προμήνυμα για τη μεταγραφή του στην Ίντερ. Δείτε το tweet του Ελβετού.

Το tweet γεμάτο... νόημα από τον Κασάμι

Την Πέμπτη (11/6) ελβετικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για προφορική συμφωνία μεταξύ του Παϊτίμ Κασάμι και της Ίντερ. Επίσημη ενημέρωση δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής εκατέρωθεν, ωστόσο όπου υπάρχει καπνός... υπάρχει και φωτιά.

Ο Ελβετός μέσος του Ολυμπιακού ανέβασε στο twitter μία φωτογραφία με το συμπαίκτη του στην εθνική, Τζερντάν Σατσίρι, η οποία μπορεί και να προμηνύει την μετακίνηση του στην Ίντερ. Αυτό γιατί, ο Σατσίρι αγωνίζεται στην ομάδα του Μιλάνου και οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Στη φωτογραφία ο Κασάμι αρκέστηκε στο να γράψει τους αριθμούς από τις φανέλες τους, δημιουργώντας πάντως αρκετά ερωτηματικά.

 

Αφιερώματα ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν τα ελληνικά μουσεία έσωζαν τις αρχαιότητες μας από τους Ναζί. Αδημοσίευτες φωτογραφίες

Το news247 παρουσιάζει αδημοσίευτο υλικό από την τιτάνια προσπάθεια των Ελλήνων αρχαιολόγων να "εξαφανίσουν" τους θησαυρούς των μουσείων λίγο πριν την είσοδο των Γερμανών κατακτητών

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ