Τον έδιωξε με κάθε επισημότητα ο Περέιρα. Χολωμένος ο Νικοπολίδης

Απόφαση του Πορτογάλου προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας, Βίτορ Περέιρα, ήταν η λύση της συνεργασίας του Αντώνη Νικοπολίδη με τον Ολυμπιακό.

Τον έδιωξε με κάθε επισημότητα ο Περέιρα. Χολωμένος ο Νικοπολίδης
nikopolidis.jpg INTIME SPORTS

Άλλωστε, είναι χαρακτηριστικό ότι την απόφαση στον Ελληνα πορτιέρο την ανακοίνωσε με... κάθε επισημότητα ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός ο οποίος του τόνισε: "Δεν σε υπολογίζω!"

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νικοπολίδης ήταν χολωμένος με την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί αφού ένιωθε ότι δεν είχε ουσιαστικό ρόλο στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού και δεν έπαιρνε μέρος στις αποφάσεις.

Η διάδοχη κατάσταση...

Σε ότι αφορά τη διάδοχη κατάσταση, στον Ολυμπιακό γίνονται διάφορες σκέψεις. Οι εκδοχές είναι τρεις. Είτε η ομάδα θα προσλάβει κάποιον άλλον κόουτς τύπου Νικοπολίδη, είτε θα υποδείξει διάδοχο της δικής του επιλογής ο Περέιρα, κάτι που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, είτε το τιμ θα μείνει ως έχει.

Εδώ πάντως είναι χρήσιμο να τονιστεί ότι κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από τον Ολυμπιακό, ο Περέιρα είχε πάρει... αγκαλιά τους Νικοπολίδη και Ράντο αφήνοντας κατά μέρος τους δικούς του συνεργάτες. Και αυτό το έκανε για να δείξει πόσο πολύ πιστεύει στο ελληνικό στοιχείο.

Οι ισορροπίες μέσα στην ομάδα...

Το γεγονός, τέλος, ότι η εξέλιξη "επικοινωνήθηκε" ως απόφαση του Νικοπολίδη έχει να κάνει με τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα αλλά και το γεγονός ότι ο Ελληνας πρώην τερματοφύλακας είναι αγαπητό πρόσωπο στην ολυμπιακή οικογένεια.

H ανακοίνωση του Ολυμπιακού : "Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Νικοπολίδη. Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι πάντα ένα επίλεκτο μέλος της Ερυθρόλευκης Οικογένειας".

Σύμφωνα με πηγές από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Νικοπολίδης ήθελε να φύγει από τη στιγμή που τον πάγκο της ομάδας εγκατέλειψε ο Μίτσελ. Του ζητήθηκε να μείνει μέχρι να προσαρμοστεί στα θέλω της ομάδας ο Περέιρα.

Aπό τον Ολυμπιακό επίσης τονιζόταν ότι "ο Αντώνης Νικοπολίδης θα παραμείνει στρατιώτης του συλλόγου".

Διαβάστε ακόμη:

Σπόντα Μίτσελ για Ολυμπιακό: "Παράδειγμα ο Νικοπολίδης"

Τέλος ο Νικοπολίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK