Τον είχε στην Ρίο Άβε, τον ξαναβρίσκει στον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς!

Μετά την απόκτηση του Ποντέντσε ο Ολυμπιακός έκανε "δώρο" στον Πέδρο Μαρτίνς έναν ακόμα παίκτη για τον οποίο είχε εξαιρετική άποψη, με τον Ρόντερικ Μιράντα να είναι ο "εκλεκτός" για το κέντρο της άμυνας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΜΠΟΤΟΤΣΑΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΜΠΟΤΟΤΣΑΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παπούτσι από τον τόπο σου... Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι άριστος γνώστης ποδοσφαιρικής αγοράς της πατρίδας του και ο Ολυμπιακός τον εμπιστεύεται απόλυτα, με τα τελευταία 24ωρα να επιβεβαιώνουν αυτή τη διαπίστωση στο 100%.

Το απόγευμα της Δευτέρας ήταν η έλευση του Ντανιέλ Ποντέντσε από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας που προκάλεσε ενθουσιασμό στους φίλους των Πειραιωτών ενώ την Τετάρτη οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν δικό τους έναν ακόμα Πορτογάλο παίκτη, τον 27χρονο Ρόντερικ Μιράντα.

Ο Μιράντα, ο οποίος (όπως και ο Ποντένσε) εκπροσωπείται από το ίδιο μανατζερικό γραφείο στο οποίο είναι επικεφαλής ο Ζόρζε Μέντες, αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Γουλβς, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει πάντως ιδία άποψη για την αξία του παίκτη λόγω παλαιότερης συνεργασίας τους εντός των πορτογαλικών συνόρων.

Για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, από το 2013 μέχρι το 2017 ο Μιράντα ήταν παίκτης της Ρίο Άβε και στα δύο εξ αυτών (2014-2016) είχε για προπονητή τον Πέδρο Μαρτίνς, με τον 47χρονο κόουτς να επιλέγει να συνεργαστεί εκ νέου μαζί του, αυτή τη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK