Τον έχασε ο Ολυμπιακός, επέλεξε... πατρίδα ο Ροντρίγκες!

Ο Γκονσάλο Ροντρίγκες βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού και αρκετών άλλων ομάδων της Ευρώπης αλλά τελικά προτίμησε τον... επαναπατρισμό.

Τον έχασε ο Ολυμπιακός, επέλεξε... πατρίδα ο Ροντρίγκες!

Μετά από πέντε χρόνια στην Φιορεντίνα όπου διετέλεσε και αρχηγός της (οι οπαδοί των "βιόλα" τον επέλαξαν μάλιστα ως μέλος της κορυφαίας ομάδας στην ιστορία του συλλόγου) ο Γκονσάλο Ροντρίγκες έμεινε ελεύθερος και το γεγονός αυτό προκάλεσε... συναγερμό σε ομάδες απ'όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες όμως δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στην άτυπη κούρσα της απόκτησής του αφού ο 33χρονος Αργεντινός σέντερ μπακ επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην Σαν Λορέντσο όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του.

Fiorentina's Gonzalo Rodriguez, left, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Fiorentina and Torino, at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Sunday, Jan. 24, 2016. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi)
Fiorentina's Gonzalo Rodriguez, left, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Fiorentina and Torino, at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Sunday, Jan. 24, 2016. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi) AP

"Το βράδυ του Σαββάτου απέρριψε μία προσφορά της Μπέτις ενώ είπε όχι και σε πρόταση από την Ράσινγκ Αβελανέδα. Μεγάλωσε στην Σαν Λορέντσο και αυτό μέτρησε στην απόφασή του.

Επιστρέφοντας από τις διακοπές θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο", τόνισε ο μάνατζερ του παίκτη, Τότι Ιγκλέσιας, με δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο.

"Καθημερινή LIVE ενημέρωση για ότι μεταγραφική είδηση "σκάει" σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και παρασκήνια, tweets, δημοσιεύματα, ειδήσεις στο All About Transfers του Contra.gr."

Photo Credits: AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

News 24/7

24MEDIA NETWORK