Τουλάχιστον δέκα μέρες εκτός ο Σιόβας

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα των Γκαζαριάν και Σιόβα, που θα μείνουν εκτός δράσης για 30 και 10 μέρες αντίστοιχα. Κανονικά γυμνάστηκε ο Σαλίνο.

Τουλάχιστον δέκα μέρες εκτός ο Σιόβας

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο Ρέντη πριν από τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Τα νέα δεν είναι καλά από το στρατόπεδο των τραυματιών, αφού Σιόβας και Γκαζαριάν αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα.

Ο Δημήτρης Σιόβας ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στην έσω μοίρα του ορθού μηριαίου δεξιά και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε δέκα ημέρες. Από την πλευρά του ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού του μακρού προσαγωγού δεξιά και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 3 με 4 εβδομάδες, ενώ σήμερα έκανε θεραπεία.

Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Διαμαντάκος ένιωσε μία ενόχληση στον έσω πλάγιο του αριστερού του γόνατος όμως η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Θεραπεία έκανε ο Ντοσεβί, κανονικά με την ομάδα γυμνάστηκε ο Σαλίνο, ο οποίος έκανε και έξτρα ατομικό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα αποκατάστασής του ακολουθεί ο Aφελάι.

Όσον αγορά την προπόνηση, οι παίκτες ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορία της μπάλας (passing game), πίεση προς τον αντίπαλο και ολοκλήρωσαν με τακτική και δίτερμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK