Τρελό σενάριο για Ολυμπιακό - Μιραλάς!

Ο Ολυμπιακός πάει να φέρει έναν επιθετικό – όνομα και στην Αγγλία υποψιάζονται ότι αυτός ενδεχομένως να είναι ο Βέλγος πρώην παίκτης των "ερυθρολεύκων" και νυν της Έβερτον. "Σταντ μπάι" ο Τζούρτζεβιτς της Παρτίζαν!

Τρελό σενάριο για Ολυμπιακό - Μιραλάς!
mirallas ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από μέρα σε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα σε μία μεταγραφική περίοδο. Ή μάλλον και από ώρα σε ώρα. Από εκεί που ο Ούρος Τζούρτζεβιτς ήταν έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα, τώρα βρίσκεται σε κατάσταση... αναμονής.

Κι αυτό, γιατί ο Ολυμπιακός είναι σε μία διαδικασία και σε συζητήσεις με έναν βαρβάτο επιθετικό, με έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να ξεσηκώσει την εξέδρα. Ονόματα και... διευθύνσεις δεν έχουν διαρρεύσει.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία έχει αναπτυχθεί ένα τρελό σενάριο που θέλει τον Κέβιν Μιραλάς να σκέφτεται την επιστροφή του στην Ελλάδα, καθώς δεν είναι στις βασικές επιλογές της Έβερτον. Φέτος έχει παίξει μόλις 13 λεπτά.

Λέτε να είναι αυτό το “μπαμ” που κυνηγάει ο Ολυμπιακός; Όλα είναι πιθανά, αν και προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο από καμία πλευρά. Υπάρχει αυτή η αίσθηση στην Αγγλία, ότι ο Μιραλάς είναι ο παίκτης που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK