Τρία γκολ διαφορά στο ημίχρονο μετά από σχεδόν 50 χρόνια!

Ο Ολυμπιακός γύρισε τον Παναθηναϊκό... 50 χρόνια πίσω καθώς η αμέσως προηγούμενη φορά που είχε πετύχει τρία γκολ στους "πράσινους" στο πρώτο μέρος ήταν τη σεζόν 1966-67! Ποιοι είχαν σκοράρει σε εκείνο το ματς του 1967 και ποιο ήταν το τελικό σκορ υπέρ των "ερυθρόλευκων".

Τρία γκολ διαφορά στο ημίχρονο μετά από σχεδόν 50 χρόνια!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αυτά που έχουν εκτυλιχτεί στο γήπεδο "Καραϊσκάκης" στα πρώτα 45 λεπτά του ελληνικού "Clasico" είναι βγαλμένα μέσα από τα πιο τρελά όνειρα των φίλων του Ολυμπιακού και τους χειρότερους εφιάλτες εκείνων του Παναθηναϊκού.

Και αυτό γιατί το σκορ γράφει ήδη 3-0, με την ομάδα του Πάουλο Μπέντο να έχει ισοπεδώσει αυτήν του Αντρέα Στραματσόνι με σκόρερ τους Μποτία (21'), Ελιουνούσι (26') και Ιντέγε (44') και να γυρίζει το ρολόι μισό αιώνα πίσω...

Τρία γκολ διαφορά στο ημίχρονο μετά από σχεδόν 50 χρόνια!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Και αυτό γιατί η αμέσως προηγούμενη φορά που ο Ολυμπιακός είχε βάλει τρία γκολ στον "αιώνιο" αντίπαλό του Παναθηναϊκό ως γηπεδούχος στο πρώτο ημίχρονο αγώνα πρωταθλήματος ήταν τη σεζόν 1966-67, με τους Πειραιώτες να τελειώνουν το πρώτο 45λεπτο με σκορ 3-0 και να επικρατούν 4-0 στο φινάλε.

Σε εκείνο το ματς είχε κάνει το 1-0 ο Βασιλείου στο 17' με κεφαλιά και έπειτα ανέλαβε δράση ο Γιώργος Σιδέρης με δύο γκολ στο 21' και στο 36'. Φανταστείτε πως μιλάμε για μία εποχή που ακόμα δεν είχε καταλάβει την εξουσία η χούντα και ο σημερινός πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ήταν ακόμα αγέννητος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Live Chat για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Οι αμυντικοί του Ολυμπιακού "εκτελεστές" του Παναθηναϊκού!

News 24/7

24MEDIA NETWORK