Τσόρι: "Δεν είμαστε χαρούμενοι, θέλαμε πρόκριση"

Για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την συνέχεια του Champions League, μίλησε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες και στάθηκε στον επόμενο στόχο της ομάδας του στο Europa League.

Τσόρι: "Δεν είμαστε χαρούμενοι, θέλαμε πρόκριση"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα "Αγορά":

"Δεν είμαστε χαρούμενοι, θέλαμε να προκριθούμε. Παίζουμε για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας και είχαμε φτάσει πολύ κοντά. Εγώ παίζω για να κερδίζω τους αγώνες και να παίρνω τις προκρίσεις, ανεξαρτήτως ποιος είναι ο αντίπαλος και τι δυνατότητες ή μέγεθος έχει. Με την Άρσεναλ είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσουμε κι άλλο στο Champions League, αλλά δυστυχώς τη χάσαμε", δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

"Τώρα πρέπει να σκεφτόμαστε την παρουσία μας στο Europa League, να δούμε τον αντίπαλο και να ετοιμαστούμε για εκείνα τα παιχνίδια όταν θα έρθει η ώρα. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα υψηλούς στόχους σε όποια διοργάνωση παίρνει μέρος. Κι αυτούς τους στόχους που βάζουμε, προσπαθούμε πάντα και με όλες τις δυνάμεις μας να τους πετύχουμε".

Σχετικά με το αν μια καλή πορεία στο Europa League θα είναι δικαίωση για τον Ολυμπιακό, απάντησε: "Θέλουμε να προχωρήσουμε όσο γίνεται και σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθήσουμε για τη νίκη, όπως κάνουμε πάντοτε, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για εμάς, αλλά και για τον κόσμο μας που ήταν εκπληκτικός και στον αγώνα με την Άρσεναλ, τόσο με τη βοήθειά του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης όσο και με τη στάση του απέναντι στην ομάδα μετά το αποτέλεσμα του αγώνα. Τους ευχαριστούμε για όλα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK