Τζέραρντ: "Είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού"

Μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λίβερπουλ (Κυριακή 27/7), ο Στίβεν Τζέραρντ μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV δηλώνοντας φίλαθλος της ομάδας και τόνισε πως πάντα θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

Liverpool's Steven Gerrard celebrates after scoring against during their English Premier League soccer match at The Etihad Stadium, Manchester, England, Sunday Feb. 3, 2013. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Steven Gerrard celebrates after scoring against during their English Premier League soccer match at The Etihad Stadium, Manchester, England, Sunday Feb. 3, 2013. (AP Photo/Jon Super) AP/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Αναλυτικά τι είπε ο αρχηγός της Λίβερπουλ:

Ένας χρόνος πέρασε από το φιλικό παιχνίδι προς τιμήν σου στο Anfield, το “Steven Gerrard Testimonial”. Ποιες είναι οι σκέψεις σου που βρίσκεις απέναντί σου ξανά τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά στις ΗΠΑ;
"Πάντα θα έχω μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για τον Ολυμπιακό! Αφενός γιατί πέρυσι, στο φιλικό παιχνίδι που δώσαμε στο Anfield ήταν μία πολύ επαγγελματική ομάδα και με τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο.

Αφετέρου γιατί θυμάμαι το σημαντικό παιχνίδι που είχαμε παίξει το 2004. Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι για εμένα, ενώ συνεχίσαμε εκείνη τη χρονιά και καταφέραμε να κατακτήσουμε το UEFA Champions League.

Πάντα αναζητώ να δω τι κάνει ο Ολυμπιακός, να το μάθω όταν σκοράρει και ποια είναι τα αποτελέσματα του. Είμαι fan του Ολυμπιακού και θα τον υποστηρίζω για πάντα. Είναι μία από τις ομάδες μου πια και κρατάει μία ξεχωριστή θέση".

Δείτε:

Διαβάστε ακόμη

Τι θα άλλαζε αν κέρδιζε ο Ολυμπιακός;

Ένας Μήτρογλου έλειπε για να "γλεντήσει" και τη Λίβερπουλ!

Οι φίλαθλοι Ολυμπιακού και Λίβερπουλ στο Σικάγο (PHOTOS)

Τα highlights του Ολυμπιακός - Λίβερπουλ (VIDEO)

Στεφάνια στη μνήμη "Χίλσμπορο" και Θύρας 7 (PHOTOS)

Τζέραρντ και twitter εξύβρισαν τον Σαβιόλα για τις βουτιές (VIDEOS)

Μίτσελ: "Αξίζαμε την ισοπαλία"

Ολυμπιακός-Λίβερπουλ 0-1

Η παρακάμερα του Ολυμπιακός - Λίβερπουλ (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK