Βλέπει Μπανανά ο Περέιρα

Ο Βίτορ Περέιρα βρίσκεται στα Χανιά, όπου παρακολουθεί τον Γιάγια Μπανανά στον αγώνα του Πλατανιά με τον Εργοτέλη και εφόσον τον ικανοποιήσει και ανάψει το "πράσινο φως", o Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Βλέπει Μπανανά ο Περέιρα
INTIME SPORTS

Στο στόχαστρο του Βίτορ Περέιρα για την οπισθοφυλακή του Ολυμπιακού βρίσκεται ο 24χρονος Γιάγια Μπανανά. Ο Πορτογάλος τεχνικός κατέβηκε στα Χανιά για να παρακολουθήσει τον Καμερουνέζο στο ματς του Πλατανιά με τον Εργοτέλη και αν τον ικανοποιήσει και πει το "ναι" στην διοίκηση της ομάδας, τότε θα γίνει κίνηση για να αποκτηθεί άμεσα.

Ο Περέιρα τον έχει παρακολουθήσει σε άλλα δυο ματς σε DVD, έχει ήδη σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για τα προσόντα του, αλλά ήθελε να τον παρακολουθήσει από κοντά προκειμένου να έχει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Ο Μπανανά έχει τριετές συμβόλαιο με τον Πλατανιά και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πληρώσει τους Κρητικούς για να το σπάσει και να τον αποκτήσει. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί το deal θα πρόκειται για μια κίνηση με φόντο το μέλλον από την πλευρά των "ερυθρολευκων", καθώς ο Καμερουνέζος είναι μόλις 23 ετών.

Παράλληλα, ο Περέιρα ρίχνει ματιές και για τον Σάββα Γκέντσογλου, για τον οποίο εδώ και καιρό έχει γραφτεί και έχει ακουστεί πώς είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK