Βόσεν: "Και ποιος δεν θα ήθελε Ολυμπιακό''

Κάτι παραπάνω από θετικός είναι ο Γέλε Βόσεν στο ενδεχόμενο να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού. Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Βέλγος επιθετικός για την εξέλιξη της μεταγραφής του στους "ερυθρόλευκους".

Βόσεν: "Και ποιος δεν θα ήθελε Ολυμπιακό''

Ο Ολυμπιακός και ο Γέλε Βόσεν βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για μια επικείμενη μεταγραφή του παίκτη. Ωστόσο ο ίδιος ο επιθετικός της Γκενκ δείχνει κάτι παραπάνω από θετικός σε μια ενδεχόμενη μετακόμισή του στους πρωταθλητές Ελλάδας. Τουλάχιστον έτσι δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "SportDay":

" Για να είμαι ειλικρινής επειδή υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες, έχω αφήσει τα πάντα στον ατζέντη μου. Δεν ξέρω την πορεία των εκάστοτε διαπραγματεύσεων, απλώς περιμένω όταν αυτές φτάσουν σε ένα θετικό σημείο να με ενημερώσει. Ο μάνατζέρ μου τα έχει αναλάβει όλα. Εγώ απλώς, περιμένω".

Eνώ συνεχίζοντας τόνισε πως: "Φυσικά και όχι, τι λες; Κανένα απολύτως πρόβλημα! Ισα ίσα! Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, με συνεχείς κατακτήσεις τίτλων και συνεχείς εξαιρετικές πορείες στο Champions League. Δεν ξέρω και πολλούς που θα είχαν πρόβλημα σε ένα τέτοιο περιβάλλον και σε μία τέτοια ομάδα".

Διαβάστε ακόμη:

Γέλε Βόσεν: Μοντέρνος, "ψυχρός" και γρήγορος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK