Χάθηκε ο Βιλένα για Ολυμπιακό, ανανέωσε με Φέγενορντ

Ο Τόνι Βιλένα που βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φέγενορντ, όπως ανακοίνωσε η ολλανδική ομάδα την Τρίτη.

Αρνητική εξέλιξη για την περίπτωση του Τόνι Βιλένα στον Ολυμπιακό, καθώς ο ποδοσφαιριστής επέλεξε τελικά να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Φέγενορντ, παρά το γεγονός ότι είχε τις προηγούμενες ημέρες είχε επαφές και με τον Ολυμπιακό.

Η περίπτωση του αριστεροπόδαρου χαφ ενδιέφερε έντονα τους πρωταθλητές, με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή να έρχεται μάλιστα και στην Αθήνα για να συζητήσει με τους Πειραιώτες.

Η μεταγραφή του 21χρονου στο λιμάνι δεν θα εκπληρωθεί τελικά, αφού η Φέγενορντ κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του, σε συμβόλαιο επέκτασης συνεργασίας που του είχε προτείνει.

Πληροφορίες από την Ολλανδία αναφέρουν ότι ο νεαρός διεθνής πήρε την απόφαση να παραμείνει στη Φέγενορντ, λόγω και ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα του, γεγονός που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή του. 

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα