Το παρασκήνιο με το χειρουργείο του Σεμπά

Ο Βραζιλιάνος άσος του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ των "ερυθρολεύκων" Χρήστο Θέο. Διαβάστε τον λόγο που τον οδήγησε στο χειρουργείο, το παρασκήνιο, αλλά και το πότε αναμένεται να επιστρέψει στον εντατικό ρυθμό των προπονήσεων.

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ / (Α) (Δ) (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
seba EUROKINISSI SPORTS

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε σήμερα -με άκρα μυστικότητα- ο Σεμπά. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση (αρθροσκόπηση) στο γόνατο από τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας του Ολυμπιακού Χρήστο Θέο, λόγω ενός κτυπήματος που δέχθηκε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Είχε μαζέψει υγρό στο γόνατο, πρόβλημα το οποίο σε πρώτη φάση έγινε προσπάθεια να αντιμετωπιστεί με συντηρητική αγωγή, ώστε να αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Τελικά, μπήκε στο χειρουργείο μια ώρα αρχύτερα, καθώς ο αριστεροπόδαρος παίκτης εξακολουθούσε να νιώθει ενοχλήσεις...

Η επέμβαση στέφθηκε από επιτυχία και σύμφωνα με τους αρμόδιους του συλλόγου θα επανέλθει σε προπονητικούς ρυθμούς μετά από δύο εβδομάδες. Άρα θα είναι έτοιμος, όπως είχε προαναγγείλει μερικές ώρες νωρίτερα ο Τάκης Λεμονής, μετά από περίπου ένα μήνα, δηλαδή μετά από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας (μπαράζ με Κροατία).

Α.Β.

News 24/7

24MEDIA NETWORK