Χιμένεθ: "Ποιοτικός και σκόρερ ο Νιλμάρ"

Ο πρώην προπονητής του Νιλμάρ στην Αλ Ραγιάν, Μανόλο Χιμένεθ παραχώρησε συνέντευξη στον "Sport24 Radio 103,3" και έπλεξε το εγκώμιο του Βραζιλιάνου άσου που βρίσκεται μία "ανάσα" απ' τον Ολυμπιακό.

Χιμένεθ: "Ποιοτικός και σκόρερ ο Νιλμάρ"

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, που ήταν προπονητής του Νιλμάρ στην Αλ Ραγιάν μίλησε στον " Sport24 Radio 103,3" και το Βασίλη Τεμπέλη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τον Νιλμάρ: "Γνώρισα για πρώτη φορά τον Νιλμάρ στην Ισπανία, όταν ήμουν προπονητής στη Σεβίλλη και αυτός ήταν παίκτης στη Βιγιαρεάλ. Είναι γρήγορος με εξαιρετική ποιότητα, τεχνική και είναι πολύ κινητικός. Μετά το συνάντησα στην Αλ Ραγιάν, όταν τον είχα παίκτη. Μπορεί το πρωτάθλημα να μην είναι από τα πλέον δυνατά, αλλά και εκεί συνέχισε να βάζει γκολ. Το γκολ το είχε και στην Ισπανία, όπου έκανε τα καλύτερά του χρόνια στην Ευρώπη. Τώρα μετά από δύο χρόνια, δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα και αυτό δεν επιδέχεται ουδεμίας αμφισβήτησης".

Για τις φιλοδοξίες των παικτών που πηγαίνουν στα πρωταθλήματα της Αραβίας: "Όσοι πηγαίνουν στο Ντουμπάι ή το Κατάρ και την Κίνα είναι ποδοσφαιριστές που πηγαίνουν για τα χρήματα. Δεν είναι ότι είναι πρώην ποδοσφαιριστές ή ότι δεν έχουν βλέψεις. Πηγαίνουν εκεί διότι τους προσφέρουν μεγάλα συμβόλαια. Αν και είχα τον Νιλμάρ στην Αλ Ραγιάν τώρα, έπειτα από δύο χρόνια, δεν ξέρω σε ποιο σημείο είναι η καριέρα του και ο ίδιος αγωνιστικά. Αν είναι όπως στη Βιγιαρεάλ θα κάνει τη διαφορά και μία μεγάλη σεζόν στην Ελλάδα".

Για τη θέση στον οποία αγωνίζεται: "Είναι επιθετικός, αλλά μπορεί να παίξει ως δεύτερος επιθετικός χάρη στην κίνηση που έχει με ή και χωρίς την μπάλα. Σε πολλά ματς μπορεί να παίξει και στις πλευρές, ιδιαίτερα αριστερά και να συγκλίνει προς τα μέσα. Έχει εξαιρετική διαγώνια κίνηση και μπορεί να σουτάρει καλά. Είναι εξαιρετικά χρήσιμος εκεί. Το πιο σημαντικό είναι να είναι στο 100%. Αν είναι μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε λίγκα, άρα και την Ελλάδα. Δε μου έρχεται κάποιο μειονέκτημα. Πάντα πρέπει να βελτιώνεσαι, αλλά μιλάμε για ένα παίκτη με εξαιρετική ποιότητα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νιλμάρ: Οι άγνωστες ιστορίες του Βραζιλιάνου που θέλει ο Ολυμπιακός
Με ιδιωτικό αεροπλάνο στην Αθήνα ο Νιλμάρ
Νιλμάρ: Η "καψούρα" του Μπέντο έρχεται την Τετάρτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK