Χρυσάφι από Μαρινάκη για τον τίτλο

Πριμ επίτευξης στόχων το ίδιο υψηλά με πέρυσι περιλαμβάνει ο νέος εσωτερικός κανονισμός του Ολυμπιακού, αλλά και σκληρά πρόστιμα σε περίπτωση... νυχτερινών παραβάσεων. Τέσσερις οι απόντες ενόψει Εργοτέλη.

Χρυσάφι από Μαρινάκη για τον τίτλο

Tο νέο εσωτερικό κανονισμό πήραν στα χέρια τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, πριν από την προπόνηση της Τετάρτης. Και από αυτόν "ενημερώθηκαν" πρωτίστως, για τα πριμ στόχων. Πριμ που είναι το ίδιο υψηλά με πέρσι και που θα "φουσκώσει" τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς σε περίπτωση επίτευξης τους.

Ειδικά σε ότι αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Διότι σε περίπτωση που τον Μάη λοιπόν οι ερυθρόλευκοι πανηγυρίσουν τον 39ο τίτλο της ιστορίας τους, κάθε ποδοσφαιριστής θα πάρει 15.000 ευρώ και 60 ευρώ για κάθε λεπτό συμμετοχής (πέρσι ο Φουστέρ ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 2.368 λεπτά για παράδειγμα)!

Μεγάλο το πριμ και στο Τσάμπιονς Λιγκ σε περίπτωση πρόκρισης. Κάθε λεπτό "πληρώνει" 120 ευρώ συν ένα έξτρα ποσό ανάλογα με την διοργάνωση που θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός (είτε αν προκριθεί στους 16, είτε πηγαίνοντας στους 32 του Europa). Για το κύπελλο Ελλάδας πάλι (εννοείτε σε περίπτωση κατάκτησης) το bonus είναι 15 ευρώ για κάθε λεπτό.

Τι άλλο αναφέρετε στον εσωτερικό κανονισμό; Μια σειρά υποχρεώσεων για τους ποδοσφαιριστές, και σκληρά πρόστιμα σε ότι αφορά την παραβίαση του ωραρίου (μέχρι τις 12 το βράδυ όταν την επομένη υπάρχει προπόνηση), αλλά και μια σειρά από άλλες "παραβάσεις".

Τέσσερις οι απόντες

Με αρκετά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού. Προβλήματα γνωστά καθώς εδώ και μέρες βρίσκονται στην λίστα τραυματιών οι Γέστε, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα αλλά πάντα προβλήματα σημαντικά σε μια εποχή που οι ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους το πρώτο επικίνδυνο αγωνιστικό τρίγωνο. Ηράκλειο και Εργοτέλης το Σάββατο, Λονδίνο και Άρσεναλ την Τετάρτη και πίσω στο Φάληρο την Κυριακή για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Τη πρώτη μεγάλη σύγκρουση της χρονιάς για τους πρωταθλητές.

Σε μια περίοδο λοιπόν που το rotation είναι αναγκαίο οι απώλειες είναι αρκετές. Και οι τέσσερις δεν προλαβαίνουν το παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Γέστε και ο Φέισα θα παλέψουν να είναι στο Λονδίνο. Ο Μανιάτης μπορεί υπό προϋποθέσεις να προλάβει τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Φετφατζίδης που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς μπορεί να επιστρέψει μετά την διακοπή του πρωταθλήματος!

Αρκετές οι απώλειες λοιπόν και σε πρώτη φάση σε ότι αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου μάλλον ανοιχτά χαρτιά σε ότι αφορά τις επιλογές του προπονητή. Η 18άδα του ματς με την Ξάνθη συν τον Γκρμπιτς λογικά θα ταξιδέψουν την Παρασκευή για το Ηράκλειο.

Και για την 11άδα σε αυτό το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην επαρχία έπειτα από οκτώ ολόκληρους μήνες; Ο Βαλβέρδε δεν έδειξε κάτι στην προπόνηση. Η αίσθηση που υπάρχει όμως είναι ότι ο Βάσκος σκέφτεται σοβαρά να παρατάξει ένα φουλ επιθετικό σχήμα. Με τον Πάντελιτς πλάι σε Τζιμπούρ και Μιραλάς. Έστω και αν αυτή η επιλογή δεν του αφήνει δικαίωμα να έχει επιθετικό στον πάγκο. Σε περίπτωση που όντως παίξουν και οι τρεις το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός ο Φουστέρ. Να παίξει ο Ιμπαγάσα πίσω από τον φορ, και δύο εκ των Ορμπάιθ, Μοντέστο, Μακούν σε ρόλους κεντρικών χαφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK