"Χρυσάφι" για Καρίγιο, "stop" για Ρομπέρτο!

Θέση σε δύο πολύ σημαντικά μεταγραφικά ζητήματα, αλλά και σε ένα εξωαγωνιστικό πήραν το βράδυ της Τρίτης επίσημες πηγές του Ολυμπιακού. Διαβάστε το ρεπορτάζ για τον Γκουίντο Καρίγιο και τον Ρομπέρτο.

"Χρυσάφι" για Καρίγιο, "stop" για Ρομπέρτο!

Κατ’ αρχάς η διοίκηση του Ολυμπιακού παραδέχθηκε, εμμέσως πλην σαφώς, την ύπαρξη νέας βελτιωμένης πρόταση για τον Γκουίντο Καρίγιο της Εστουντιάντες! "Στον Καρίγιο έχει γίνει μια τεράστια για τα ελληνικά δεδομένα πρόταση, αλλά στο παιχνίδι είναι ομάδες όπως η Ίντερ και η Μονακό", ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Οι σχετικές πληροφορίες τις οποίες σας μετέφερε νωρίς το απόγευμα το Contra.gr αναφέρουν ότι η (νέα) προσφορά των πρωταθλητών Ελλάδας ξεπερνά τα 8.000.000 ευρώ (σ.σ. περίπου 9 σε δολάρια) και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για θετική έκβαση της μεταγραφής, παρά τις συμπληγάδες που ορθώνουν οι άλλοι μνηστήρες.

Από ‘κει και πέρα, για την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες αναφορικά με το ενδεχόμενο πώλησης του Ρομπέρτο, οι αρμόδιοι του συλλόγου παραμένουν αμετακίνητοι από την αρχική τους στάση, η οποία έχει εκφραστεί εδώ και καιρό: "Ο Ρομπέρτο δεν πωλείται. Αν κάνει χρήση της ρήτρας που είναι πολλών εκατομμυρίων, είναι προφανώς δική του απόφαση".

Με άλλα λόγια ο Ολυμπιακός δεν θέλει να πουλήσει τον Ισπανό πορτιέρε κι αυτό είναι μάλλον ευνόητο. Αν, όμως, ο ίδιος ο Ρομπέρτο επιθυμεί να αποχωρήσει και βρει ομάδα (σ.σ. ακούγονται Βαλένθια και Ίντερ) που μπορεί να καλύψει τη ρήτρα και φυσικά τις δικές του απαιτήσεις, έχει κάθε δικαίωμα να αποχωρήσει.

Στο μεταξύ, ο Βραζιλιάνος Ρομπίνιο εξακολουθεί να κλωτσάει στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου και ψάχνει για τετραετή δέσμευση μίνιμουμ. Αν τη βρει, σε συνδυασμό και με το οικονομικό σκέλος από τη Σάντος ή αλλού, το θέμα θα κλείσει οριστικά για τον Ολυμπιακό. Αν όχι οι "ερυθρόλευκοι" είναι διατεθειμένοι να καθίσουν στο τραπέζι και να τα βρουν μαζί του, αρκεί να ρίξει λίγο νερό στο κρασί του και να συζητήσει για συμβόλαιο 2+1 χρόνων…

"Σωρεία εγκληματικών πράξεων"

Τέλος, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζουν καλά ενημερωμένες πηγές της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ "οι διάλογοι που παρουσιάστηκαν στην τηλεοπτική "Δίκη" με διάθεση να εμπλακεί ο κ. Μαρινάκης ήταν άσχετοι με την "υπόθεση Noor" (σ.σ. πρόκειται για διαλόγους από το 2012 όπως διευκρινίστηκε αρμοδίως).

Ο ΣΚΑΪ και η συγκεκριμένη εκπομπή έχουν υποπέσει σε διάπραξη σωρείας εγκληματικών πράξεων, έχουν παραβιάσει ανθρώπινα δικαιώματα και επιδιώκουν να επηρεάσουν τη δικαιοσύνη".

Στη διάρκεια της Τετάρτης (3/6) αναμένεται να υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμη:

Ξεκαθαρίζει το θέμα του Καρίγιο μέχρι την Παρασκευή

Το αινιγματικό μήνυμα του Ρομπέρτο

News 24/7

24MEDIA NETWORK