Χωρίς Ιντέγε στην Άγκυρα: Μόνο δύο επιθετικοί στην αποστολή

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Οσμανλίσπορ. Εκτός αποστολής ο... φευγάτος Ιντέγε, που κλείνει στην Κίνα, μαζί με Μάριν, Καμπιάσο και Τσόρι. Δείτε VIDEO από την προπόνηση.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ideye EUROKINISSI SPORTS

Πρωί της Τετάρτης και πριν από το ταξίδι στην Άγκυρα, επιβεβαιώνεται από τον επίσημο Ολυμπιακό η... αποχώρηση του Μπράουν Ιντέγε από τον Πειραιά με προορισμό την Κίνα. Πώς; Με τον αποκλεισμό του από την αποστολή για το δεύτερο ματς με την Οσμανλίσπορ, στην Άγκυρα.

Ο Νιγηριανός φορ, αντί να μπει στο αεροπλάνο για την Άγκυρα, θα μπει σε αυτό με προορισμό στην κινεζική πόλη, αφού η μεταγραφή του στην Τιαντζίν Τέντα είναι πλέον θέμα χρόνου.

Διαφορετικά θα ήταν με τους άλλους 20 "ερυθρόλευκους", αφού ο Πάουλο Μπέντο τον είχε μέχρις εδώ ως πρώτη επιλογή για την επίθεση του Ολυμπιακού.

Δεν είναι δηλαδή πως προέκυψε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, όπως με τους Καπίνο και Παρέδες, οι οποίοι ακολουθούν το πρόγραμμά τους. Ούτε δεν υπολογίζεται από τον Πορτογάλο προπονητή, όπως συμβαίνει με τον Καμπιάσο, τον Μάριν και τον Ντομίνγκες (εκτός λίστας). Οι οποίοι σ' ένα κομβικό ματς για το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού έμειναν εκτός πλάνων.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας

News 24/7

24MEDIA NETWORK