Χωρίς Καμπιάσο, Ντουρμάζ με Ατρόμητο

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τον Μάρκο Σίλβα να "καταστρώνει" τα πλάνα του χωρίς τον Εστέμπαν Καμπιάσο και Τζίμι Ντουρμάζ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Χωρίς Καμπιάσο, Ντουρμάζ με Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Το πρωί της Παρασκευής (23/10) οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους για το επικείμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι. Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλή δουλειά επάνω στην τακτική, δίτερμα σε ανοικτό χώρο και συνολικά η προπόνηση διήρκεσε περισσότερο από μιάμιση ώρα.

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο έκανε θεραπεία και έμεινε εκτός προπόνησης. Ο Τζίμι Ντουρμάζ βγήκε στο γήπεδο, όπου έκανε αερόβιο πρόγραμμα. Συντηρητικά κινήθηκε ο Ντα Κόστα, δίχως πρόβλημα τραυματισμού. Θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο έκανε ο Νταβίντ Φουστέρ, ενώ αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησε ο Τάσος Αυλωνίτης.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος συνέχισε και με ατομικό πρόγραμμα. Κανονικά γυμνάστηκε και ο Άλαν Πουλίδο. Πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζει ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος σταδιακά ανεβάζει ρυθμό.

Το Σάββατο (24/10) οι "ερυθρόλευκοι" έχουν απογευματινή προπόνηση, προγραμματισμένη για τις 17:30.

News 24/7

24MEDIA NETWORK