Χωρίς Καμπιάσο στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Ένα μικροπρόβλημα της τελευταίας στιγμής κράτησε τον Καμπιάσο στην Αθήνα.

Χωρίς Καμπιάσο στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Οι ποδοσφαιριστές του Μάρκο Σίλβα δούλεψαν το Σάββατο με ιδιαίτερη ένταση επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, την τακτική, ενώ εστίασαν και στις στατικές φάσεις, δουλεύοντας την αμυντική και επιθετική λειτουργία τους.

Μία ελαφριά σύσπαση στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο κρατάει προληπτικά εκτός δράσης τον Καμπιάσο, έως ότου η κατάσταση της υγείας του επανεκτιμηθεί. Αυτές οι μικροενοχλήσεις δεν εμπνέουν ανησυχία. Εκτός μένουν και οι τραυματίες Φουστέρ (αιμάτωμα) και Μπουχαλάκης (συνέχισε το συντηρητικό του πρόγραμμα), ενώ ένα κρυολόγημα ταλαιπωρεί τον Σάσα Ζντιέλαρ.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, ο Μάρκο Σίλβα έκανε γνωστή την αποστολή για την Τρίπολη. Αναλυτικά: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ