Χωρίς Ντομίνγκες στο φιλικό με Τβέντε

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες αισθάνθηκε ενόχληση λόγω ενός ελαφρού αιματώματος και αναμένεται να προφυλαχθεί από το φιλικό με την Τβέντε στην Ολλανδία.

Χωρίς Ντομίνγκες στο φιλικό με Τβέντε
INTIME SPORTS

Τακτική και δουλειά στις στημένες φάσεις περιελάμβανε η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (29/7) στο Έρμελο της Ολλανδίας για τον Ολυμπιακό. Ανήμερα του πρώτου φιλικού επί ολλανδικού εδάφους, με αντίπαλο την Τβέντε, οι ποδοσφαιριστές του κ. Σίλβα έκαναν στοχευμένη δουλειά, επάνω στην επιθετική και αμυντική αντίδραση τόσο σε κανονική ροή παιχνιδιού, όσο και σε στημένες φάσεις. Μερικές από εκείνες μάλιστα, κατέληγαν σε αντεπίθεση για τους αμυνόμενους, με στόχο την άμεση οργάνωση στο επιθετικό κομμάτι.

Ο "Τσόρι" αισθάνεται ενόχληση, λόγω ενός ελαφρού αιματώματος από πλήγμα στο ματς με την Αντάλιασπορ και αναμένεται να προφυλαχθεί στο αποψινό παιχνίδι με την Τβέντε και να επανέλθει κόντρα στη Φέγιενορντ. Ο Σιόβας ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και αναμένεται να προφυλαχθεί, ενόψει Φέγινορντ. Κανονικά γυμνάστηκε ο Μιλιβόγεβιτς. Ατομικό έκανε ο Μαζουακού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK