Xωρίς Ρομαό και Σισέ στον πρώτο "τελικό"

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για 10 τελικούς μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος αλλά στον πρώτο εξ αυτών, κόντρα στον Ατρόμητο, δεν θα είναι πάνοπλος...

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά τις δυο διαδοχικές ήττες από την ΑΕΚ είναι ολοφάνερο πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετικά άβολη θέση, μιας που έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδας ενώ στο πρωτάθλημα υποχώρησε στην 3η θέση, όντας 4 βαθμούς πίσω από το ΠΑΟΚ.

Φυσικά, οι Πειραιώτες δεν είναι διατεθειμένοι να τα παρατήσουν και αυτό το μήνυμα έστειλε και το τεχνικό επιτελείο τα τελευταία 24ωρα, με το σύνθημα πλέον να είναι "10 στα 10 και... όπου βγει".

Στον πρώτο πάντως από τους 10 "τελικούς" που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός με στόχο τη διατήρησή του στην κορυφή και το 8ο σερί πρωτάθλημα, θα έχει κάποιες απουσίες αξιοσημείωτες.

Εκτός αποστολής από τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι έμεινε ο Ρομαό που επιλέχτηκε να εκτίσει την ποινή του σε αυτό το ματς ελέω καρτών ενώ δεν υπολογίζεται και ο Σισέ που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στα πλευρά, που τον άφησε εκτός μάχης από το κυπελλικό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Επιπλέον, το "ερυθρόλευκο" τεχνικό τιμ άφησε εκτός και τους Σεμπά και Ίγκορ, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Ένγκελς (ήταν τραυματίας) και μπήκαν στην αποστολή και οι Ανδρούτσος και Μαρτίνς.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μαρτίνς, Μιραλάς, Νικολάου, Οφόε, Πάρντο, Προτό, Ταχτσίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK