Υπάρχουν κι αυτοί οι οπαδοί

Πολλές φορές όταν αναφερόμαστε σε οπαδούς δεν είναι για καλό σκοπό. Συνηθίζουμε, όλοι μας, να προβάλουμε την “κακή” πλευρά τους. Κάποιες ακραίες συμπεριφορές, ωστόσο, δεν είναι ικανές να χαρακτηρίσουν τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών ούτε να τους βάλουν όλους στο ίδιο καζάνι.

Υπάρχουν κι αυτοί οι οπαδοί

Δεν είναι λίγες οι φορές που το οπαδικό κίνημα δείχνει το ανθρώπινο και κοινωνικό του πρόσωπο. Όπως συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με φίλους της “Θύρας 7”, οι οποίοι έχουν κινητοποιηθεί και με διαδοχικές δράσεις στηρίζουν έναν δικό τους άνθρωπο, τον Βαγγέλη Παρίση, στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται για μεγάλα διαστήματα στο εξωτερικό (Λονδίνο) προκειμένου να ακολουθεί ειδική αγωγή, μια διαδικασία που πέρα απ' όλα τ' άλλα, είναι και ιδιαίτερα δαπανηρή. Πριν από λίγο καιρό και συγκεκριμένα στις 31 του Οκτώβρη, η “Θύρα 7” Πειραιά διοργάνωσε μπάρμπεκιου για να συγκεντρώσει χρήματα με τη βοήθεια του συλλόγου και κορυφαίων ποδοσφαιριστών του, όπως ο Τσόρι Ντομίνγκες που ευαισθητοποιήθηκαν άμεσα.

Για όσους θέλουν να συνδράμουν και να βοηθήσουν τον Βαγγέλη στη μεγάλη μάχη μπορούν να το κάνουν στον τραπεζικό λογαριασμό που ακολουθεί. Το μόνο σίγουρο είναι πως σε αυτή τη μάχη δεν είναι μόνος και δεν θα σταματήσει μέχρι να νικήσει... Υπάρχουν, λοιπόν, κι αυτοί οι οπαδοί και μπράβο τους.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΙΣΣΗ ΘΕΚΛΑ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ:

5144-072821-807

ΙΒΑΝ:

GR75 0172 1440 0051 4407 2821807

BIC PIRBGRAA

Υ.Γ.: Σήμερα (Παρασκευή 11/11) το βράδυ έχει προγραμματιστεί κι άλλη εκδήλωση με τον ίδιο σκοπό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK